Presse

BoD – Books on Demand er europæisk teknologi - og markedsfører inden for digital bogpublikation og en pioner inden for selvudgivelse. Siden 1997 har BoD været platform for efterhånden over 35 000 forfattere, som selv står for publikationen af deres bøger, både trykte eksemplarer og e-bøger. Desuden er BoD partner for mere end 2000 forlag. Hver forfatter bestemmer selv over indhold, formgivning og pris. BoD sørger for, at bøgerne findes i alle traditionelle boghandler, internetboghandler og i et stort antal e-boghandler.

Seneste pressemeddelelser

2017-06-28

Uafhængige forfattere bliver endnu stærkere på eReolen

Udgivelsesplatformen for alle uafhængige forfattere BoD – Books on Demand tilbyder nu også deres forfattere udlån af e-bøger via eReolen. Det giver ikke alene de mange forfattere en ny mulighed for at nå endnu bredere ud med deres elektroniske udgivelser, samtidig kan brugerne af eReolen få adgang til en lang række interessante titler.
Læs videre

 

2017-03-26

Uafhængige forfattere indtager Krimimessen

Når FÆNGSLET i Horsens lægger celler til Nordeuropas største festival for krimi og spænding, kan alle, der leger med tanken om at springe ud som uafhængig forfatter, blive inspireret af blandt andre dramatiker Torbjørn Rafn, som gæster Krimimessen med sin debutroman ”Den højeste dom”.
Læs videre

2016-04-05

Danske selvudgivere blandt Europas mest erfarne

Forlagsuafhængig bogudgivelse har etableret sig som en vigtig del af bogmarkedet i Europa. Selvudgivere gør målrettet brug af den nemme adgang til markedet og den kreative frihed over deres værk, og det sker med professionelle ambitioner. Særligt de danske selvudgivere trækker på en lang erfaring, udformer deres bøger professionelt og bruger i stigende grad bøgerne i forbindelse med deres arbejde. Det er nogle af resultaterne af den “Europæiske selvudgivelsesundersøgelse 2016“ foretaget af BoD – Books on Demand. Med knap 5.500 forfattere fra syv lande er undersøgelsen det største studie af selvudgivelse i Europa. For første gang rettede en del af undersøgelsen sig også mod danske læsere.
Læs videre

2014-08-27

BoD gennemfører ny europæisk selvudgivelsesundersøgelse

Selvudgivelsesplatformen BoD gennemfører for andet år i træk international selvudgivelsesundersøgelse: denne gang med fokus på den tiltagende professionalisering blandt selvudgiverne.
Læs videre

2014-06-04

Unge deler historier om psykisk sygdom i familien

Cirka hver 12. ung i Danmark har en hverdag, der er præget af psykisk sygdom.
Måske vågner de op og er bange for, hvordan mor eller far mon har det i dag, eller hvad der sker, når en søster eller bror pludselig går amok og til sidst bryder grædende sammen.
Eller måske de kan ikke overskue at stå ud af sengen for at mødes med vennerne. For der er så mange mennesker og indtryk uden for døren, de ikke kan forholde dig til.
Læs videre

2014-05-09

E-bøger booster selvudgiveres omsætning

E-bøger bliver stadig mere populære, og det er noget, selvudgiverne kan mærke. Hos selvudgivelsesplatformen BoD imødekommer man udviklingen med en lang række nye salgskanaler.
Læs videre

fingerprint - vores blog

På vores blog offentliggør vi med jævne mellemrum artikler om skrivning, layout og markedsføring for selvudgiverforfattere.

Til Bloggen

Downloads

Under Downloads finder du aktuelle billeder af virksomhedens ledelse og produktionsanlæg m.m. 

 

DOWNLOADS

Nyhedsbrev

Med vores nyhedsbrev, som udsendes hver anden måned, holder vi dig opdateret om aktuelle emner, arrangementer, nyheder samt tips og tricks om bogudgivelse eller samarbejdet med BoD.

 

BESTIL NYHEDSBREV

myBoD-LOGIN.