BoD SELVUDGIVELSESUNDERSØGELSER

Aldrig før har det været så enkelt at udgive en bog. Med selvudgivelse kan alle forfattere udgive egne bøger og e-bøger og gøre dem tilgængelige i boghandlen uden at være afhængige af et forlag.

Europæisk selvudgivelsesundersøgelse 2016

Forlagsuafhængig bogudgivelse har etableret sig som en vigtig del af bogmarkedet i Europa. Selvudgivere gør målrettet brug af den nemme adgang til markedet og den kreative frihed over deres værk, og det sker med professionelle ambitioner. Særligt de danske selvudgivere trækker på en lang erfaring, udformer deres bøger professionelt og bruger i stigende grad bøgerne i forbindelse med deres arbejde. Det er nogle af resultaterne af den “Europæiske selvudgivelsesundersøgelse 2016“ foretaget af BoD – Books on Demand. Med knap 5.500 forfattere fra syv lande er undersøgelsen det største studie af selvudgivelse i Europa. For første gang rettede en del af undersøgelsen sig også mod danske læsere

Yderligere informationer om undersøgelsen 2016

 

 

Download infografik

 

Tidligere undersøgelser

Den første undersøgelse fra 2013 kan downloades på engelsk her. Undersøgelsen fra 2014 findes kun på tysk. Hvis du er interesseret i denne undersøgelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pdf-download: undersøgelse 2013


KONTAKT

Anne Sofie Kirketerp
Tlf. 80 88 57 62 eller 33 37 87 77
annesofie.kirketerp@bod.dk

 

myBoD-LOGIN.