Udgiv-bog-med-BoD-Classic

Udgiv din bog på markedets bedste vilkår!

Udgiv din bog på

markedets bedste vilkår!

Læs mere

Sådan kan din bog se ud

Sådan-kan-din-bog-se-ud-A
Sådan-kan-din-bog-se-ud-B
Sådan-kan-din-bog-se-ud-C

Gør din bog til virkelighed!

Med en gratis myBoD-konto kan du nemt og hurtig udgive din egen bog og gøre den tilgængelig i hele den danske boghandel – såvel i den fysiske boghandel som i alle relevante online-shops.

BoD-forfatter-Gittemie-Eriksen
Gør din bog til virkelighed

Erfaren krimiforfatter gør status

BoD-forfatter Gittemie Eriksen har mere end 6 års erfaring med uafhængig udgivelse og de seneste 3 år har forfatterskabet været hendes primære fokus. Her deler hun sine erfaringer med at udgive via BoD.
"Med udgivelsespakken BoD Classic får jeg det bedste fra to verdener: selvudgiverens frihed til selv at bestemme, mens BoD sørger for at konvertere mit manuskript til e-bog, registrering i boghandlernes databaser, udgivelse i Danmark og internationalt, pligtaflevering og indsendelse til lektørudtalelse. Samtidig sørger BoD for at sende bøgerne til læsere, boghandlere, biblioteker og andre, der bestiller, uden at det koster mig porto. Og de sender gratis anmeldereksemplarer til bogbloggere og journalister, der ønsker at anmelde min bog.

Når jeg deltager på bogmesser eller læser op, kan jeg selv bestille minioplag helt ned til en enkelt bog, hvis jeg vil. På den måde behøver jeg ikke have kælderen fuld af kasser med bøger. Jeg bestemmer selv avance og butikspris, og om jeg ønsker min e-bog udlånt via eReolen. Hver tredje måned går pengene direkte ind på min konto for de bøger jeg har solgt."

Krimien-Bundet-af-BoD-forfatter-Gittemie-Eriksen

Det siger vores forfattere om os:

Tilmeld-dig-BoDs-nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev

De bedste tips

Er du nysgerrig på, hvordan uafhængig udgivelse med BoD fungerer? Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag tips og tricks og alle vigtige informationer om udgivelse og markedsføring fra vores bogeksperter.
Er du nysgerrig på, hvordan uafhængig udgivelse med BoD fungerer? Tilmeld dig vores g...
BoD-bogdesign-og-redigering

Skræddersyede løsninger til din bog

Bogdesign & redigering

Har du særlige ønsker, der rækker ud over vores pakkeløsninger? Hos os kan du kombinere præcis de ydelser, du har brug for. Vores professionelle grafikere, redaktører og korrekturlæsere er klar til at hjælpe dig, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud!
Har du særlige ønsker, der rækker ud over vores pakkeløsninger? Hos os kan du kombine...

Spørgsmål og svar

Traditionel bogudgivelse er kendetegnet ved, at et forlag beslutter, hvilke titler der skal medtages i deres program. De forsøger at forudsige, hvilken efterspørgsel, der vil være på en given titel og producerer så et tilsvarende oplag, som de håber at sælge. Derfor vælger de meget bevidst, hvilke bøger, de udgiver, og af hvilke forfattere. 

Selvudgivelse derimod giver alle forfattere frihed til at skrive og selv udgive de bøger, de drømmer om. Den finansielle risiko er minimal, da BoD-bøger først trykkes og distribueres, når de er blevet købt. Dette gøres i høj kvalitet og med hurtig levering. 

Gennem hele processen har du som forfatter komplet kreativ frihed. Du tager selv alle vigtige beslutninger omkring indholdet, designet, butiksprisen og udgivelsestidspunktet. Hvis du har brug for det, assisterer BoD med praktiske tips og omfattende service.
Med print-on-demand trykkes bogen først, når den bliver købt eller bestilt. Bøgerne bliver med andre ord først trykt, når der er behov for det. Det er muligt at producere på den måde, fordi vi kombinerer den nyeste form for digitaltryk med en indbindingsproces, der egner sig til små oplag, så bøgerne kan produceres i oplag helt ned til ét eksemplar ad gangen.

Når en BoD-bog bliver bestilt, trykker, indbinder og sender vi det ønskede antal eksemplarer i løbet af få hverdage. Som forfatter behøver du dermed ikke at aftage og finansiere et bestemt oplag på forhånd.
Vi ser ikke os selv som et forlag, men som en selvudgivelsesplatform. 

Klassiske forlag er kendetegnet ved et bestemt forlagsprogram. De udgiver et begrænset antal titler om året, som de bærer udgivelsesrisikoen for, og de satser på at sælge store oplag for at tjene omkostningerne ind igen.   

Til forskel fra traditionelle forlag udgiver vi ikke et specielt udvalgt program af bøger, men giver alle, der skriver, en mulighed for at gøre deres værker tilgængelige på markedet i professionel form – på præcis den måde de ønsker.   

Vi lægger stor vægt på kvalitet. Derfor tilbyder vi en bred vifte af tjenesteydelser, der hjælper forfattere til at gøre den bedst mulige udgave af deres bog til virkelighed.   

Samtidig tilbyder vi store og små forlag muligheden for at gøre brug af vores teknologi og processer.
Når du bestiller BoD Classic, får din titel et eget ISBN og bliver registreret i de vigtige grossistkataloger. Enhver dansk boghandel og online bogshop kan dermed bestille titlen, enten hos den nævnte grossist eller direkte hos BoD. På den måde kan læserne købe din bog direkte i boghandlen eller bestille den via internettet, herunder også i BoD's egen bogshop.

Hvis du ønsker det, får du samtidig gratis internationalt  salg for den trykte udgave af din titel. Dit værk bliver på den måde tilgængeligt i både USA, Canada, Storbritannien og Australien. E-bøger når under alle omstændigheder ud i de vidtrækkende europæiske salgskanaler.
For ethvert eksemplar af din bog, der sælges via boghandlen, får du en avance, som udbetales til dig hvert kvartal. Det gælder både for den trykte bog og for e-bogsudgaven af din titel. Hvor høj avancen skal være, bestemmer du selv, for med butiksprisen bestemmer du også selv din forfatteravance. Du kan udregne dine omkostninger og muligheder for fortjeneste med vores priskalkulator.
Den økonomiske risiko er minimal, når du udgiver med BoD. Det skyldes, at vi først trykker din bog, når der indløber en bestilling. Du skal i den forbindelse ikke have penge op af lommen, men modtager i stedet en fast avance pr. solgt bog. Der er ikke noget krav om et bestemt oplag, og du betaler kun én gang for den udgivelsespakke, du vælger samt for den service, du derudover måtte ønske at modtage fra BoD. Din avance pr. solgt bog bestemmer du selv, da det er dig, der fastlægger butiksprisen. Med vores priskalkulator kan du beregne dine engangsomkostninger samt dine indtjeningsmuligheder for din bog. 
Forfatterkontrakten fastsætter de grundlæggende forretningsbetingelser imellem kontraktparterne. I det væsentlige overdrager du rettighederne til mangfoldiggørelse og tryk til BoD. Alle andre rettigheder bliver hos dig. Det står BoD-forfattere frit for selv at sælge bøger f.eks. via en egen hjemmeside, ved læsninger eller direkte til kunden. Du kan læse mere herom i forfatterkontrakten.
Vi sender to pligteksemplarer til det Kongelige Bibliotek og to eksemplarer til Dansk BibliotekCenter (DBC). Denne service er inkluderet i udgivelsespakken BoD Classic og koster ikke ekstra.

Kontakt os

+45 33 37 87 77 info@bod.dk Man. til tors. kl. 09:30-17:00 og fredag kl. 9:30-15:00

fingerprint: blog for forfattere

På vores blog finder du nyheder om alt inden for selvudgivelse.