Sådan laver du et godt forfatterportræt
Del din bedste rejsefortælling med os!
Jeg skrev den bog, jeg selv manglede
Esther og Morten: fra fri fantasi til forfatterdebut
Hvordan bliver bøger trykt?
Spring ud som forfatter!
Din egen online-boghandel med få klik
Pakkeløsningen til din bogudgivelse: Comfort PLUS
Ny bogshop med unikke fordele
Erfaren forfatter udgiver på forlag og i eget regi

Klassisk pressearbejde spiller stadig en vigtig rolle for bogsalget. Aviser, blogs, radio og tv – god omtale i pressen gør din bog mere kendt og tilgængelig for både boghandlere og læsere. BoD hjælper dig med pressearbejdet ved at sende gratis anmeldereksemplarer til journalister og bloggere.

Selvudgivelse | 21.02.2020

Sammen med Travel Kollekt og Sustain Daily er vi på jagt efter din bedste historie om din by: København, Aarhus eller Odense.

Selvudgivelse | 12.02.2020

Har du nogensinde oplevet at lede forgæves efter litteratur om et specifikt emne? Nørdet ekspertviden i bogform eller måske bøger at spejle dig og finde støtte i? Du kan være helt sikker på, at du ikke er den eneste. Her fortæller fire BoD-forfattere om at realisere den bog, de selv har manglet.

Markedsføring | 01.11.2019

Skal du på Bogforum i København, men kunne godt bruge et par tips til, hvordan du forbereder dig bedst muligt? Så læs med her.

Generelt, Selvudgivelse | 28.10.2019

Fra d. 15. – 17. november 2019 har du atter mulighed for at netværke, udveksle erfaringer og deltage i spændende events og foredrag på Bogforum i København. Vi glæder os til at møde dig på vores stand B3-006.

Spotlight | 23.10.2019

Hvem er vores forfattere egentlig? Hvor skriver de? Og hvordan kan de inspirere dig? I vores blogstory præsenterer vi forfattere og kommer med bag kulissen, når deres idéer og bøger bliver til.

Selvudgivelse | 29.08.2019

Vi inviterer til forfatter-event på Dokk1 torsdag den 26. september fra kl. 18.30 -21.00. Kom og bliv klogere på, hvordan du kan gøre dine bog-ideer til virkelighed og hvordan du bedst muligt når ud til dine læsere.

Selvudgivelse | 10.07.2019

BogForum i Bella Center Copenhagen er årets største bogbegivenhed. Her mødes forfattere, læsere, forlag og alle boginteresserede til tre dage i bøgernes tegn. Alle BoD-forfattere kan bestille en messepakke, hvor vi præsenterer din bog på BoD-standen sammen med en fin flyer. Her kan du læse mere om dine muligheder på bogmessen.

Vind et professionalitetstjek

Er du i gang med et bogprojekt og vil gerne tale med en ekspert for at komme videre? Deltag i vores konkurrence og vind et professionalitetstjek med en af vores forfatterrådgivere. Tre heldige forfattere får muligheden for at blive helt skarpe på deres udgivelseskoncept og give deres bog de bedste chancer!