Velkommen til BoD Bogfestival!
Vores mål: den mest miljøvenlige bogproduktion
Sådan laver du et godt forfatterportræt
Del din bedste rejsefortælling med os!
Jeg skrev den bog, jeg selv manglede
Esther og Morten: fra fri fantasi til forfatterdebut
Hvordan bliver bøger trykt?
Spring ud som forfatter!
Din egen online-boghandel med få klik
Pakkeløsningen til din bogudgivelse: Comfort PLUS

BoD byder velkommen til vores online alternativ til bogmessen Bogforum. Selvom vi desværre ikke kan mødes personligt i år, skal det ikke sætte en stopper for helt at mødes. Vi glæder os derfor til BoD Bogfestival, hvor vi bl.a. taler om bogudgivelse og udveksler tips og inspiration.

Hvad er det præcist, som gør et foto vellykket? I dette blogindlæg giver vi dig et par tips til de virkemidler, som du kan anvende, når du selv skal tage gode billeder til markedsføringen af din bog.

Hvor bæredygtigt kan vi producere bøger?
I denne artikel kan du læse om, hvilke processer vi har optimeret i retning af en så bæredygtig bogproduktion som muligt samt, hvad vi arbejder med nu, og hvad der fremover vil være i fokus.

Klassisk pressearbejde spiller stadig en vigtig rolle for bogsalget. Aviser, blogs, radio og tv – god omtale i pressen gør din bog mere kendt og tilgængelig for både boghandlere og læsere. BoD hjælper dig med pressearbejdet ved at sende gratis anmeldereksemplarer til journalister og bloggere.

Selvudgivelse | 21.02.2020

Sammen med Travel Kollekt og Sustain Daily er vi på jagt efter din bedste historie om din by: København, Aarhus eller Odense.

Selvudgivelse | 12.02.2020

Har du nogensinde oplevet at lede forgæves efter litteratur om et specifikt emne? Nørdet ekspertviden i bogform eller måske bøger at spejle dig og finde støtte i? Du kan være helt sikker på, at du ikke er den eneste. Her fortæller fire BoD-forfattere om at realisere den bog, de selv har manglet.

Markedsføring | 01.11.2019

Skal du på Bogforum i København, men kunne godt bruge et par tips til, hvordan du forbereder dig bedst muligt? Så læs med her.

Generelt, Selvudgivelse | 28.10.2019

Fra d. 15. – 17. november 2019 har du atter mulighed for at netværke, udveksle erfaringer og deltage i spændende events og foredrag på Bogforum i København. Vi glæder os til at møde dig på vores stand B3-006.

Spotlight | 23.10.2019

Hvem er vores forfattere egentlig? Hvor skriver de? Og hvordan kan de inspirere dig? I vores blogstory præsenterer vi forfattere og kommer med bag kulissen, når deres idéer og bøger bliver til.