Tilbage til oversigt

Plads 1

8
365 kærlige kindheste fra Loven om Tiltrækning
Jensen, Bettina Møller
Paperback
392 Sider
ISBN 978-87-430-0195-9
kr. 179,99
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

365 kærlige kindheste fra Loven om Tiltrækning

I august 2016 startede jeg en gruppe på Facebook, hvor jeg hver morgen skrev et inspirerende budskab om Loven om Tiltrækning. I denne bog finder du 365 af de opløftende budskaber.

På samme måde som hvert af disse 365 inspirerende budskaber har været brugt i gruppen på Facebook, på samme måde kan du bruge bogen her. Nemlig som daglig inspiration til, hvad du skal holde fokus på den pågældende dag. Du kan også bruge bogen som opslagsbog, hvis du står i en situation, hvor du har brug for et godt råd.

Loven om Tiltrækning fungerer på baggrund af din vibration, og derfor er det også umuligt for dig at ende på en forkert side med et forkert budskab, eftersom din nuværende vibration bestemmer dit resultat.

Bettina Møller Jensen

Bettina Møller Jensen er ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards. Via coaching, undervisning og træning hjælper Bettina mennesker med at opnå mere frihed, handlekraft og glæde i livet, ved at mestre Loven om Tiltrækning. Bettina har undervist i hundredvis af mennesker i, hvordan Loven om Tiltrækning bruges bevidst.

Bettina ved hvad hun taler om, når det kommer til Loven om Tiltrækning og er førende indenfor sit felt. Som den eneste i Danmark, er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå. Bettina går under tilnavnet: The Danish LOA Queen.

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.