Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Mentaltræning. Frigør dit kampinstinkt
Jensen, Per Michael
Paperback
192 Sider
ISBN 978-87-430-0049-5
kr. 249,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Mentaltræning. Frigør dit kampinstinkt

"MENTALTRÆNING Frigør Dit Kampinstinkt" er en livsfilosofisk og anderledes indføring i kunsten at træne sindet. Per Michael berører alle nødvendige aspekter for atleter med ambitiøse mål. Herunder det personlige fundament, mentaltræningsmetoder, brugbare trænings- og kampstrategier samt en indgående vejledning i meditationsteknik og afspænding. Bogen lægger stor vægt på forståelsen af sindets natur samt vigtigheden af restitution for at komme i flow, og at frigøre sit kampinstinkt.

Per Michaels bog er rettet mod atleter inden for sportsverdenen, men kan læses af alle krigere med mål og drømme. Det være sig dig som vil vinde guld, starte en virksomhed, bygge en skole i Afrika eller lære at være taknemmelige for et glas vand og enostemad. Bogens omdrejningspunkt er dybest set livskvalitet, hvor alle kan lade sig inspirere af store atleters evne til at skabe personlig værdi.

I 2013 lå Per Michael i et telt på den irske kyst og rystede af angst. Han var på en solotur rundt om Irland i havkajak. Efter en indre kamp måtte han erkende sit sammenbrud og tog hjem uden at indfri sin drøm. Der skulle gå et år, før han genvandt den mentale balance. Derefter besluttede han at studere nøjere, hvad der karakteriserer succesfulde atleter. Derefter skrev han denne bog, som er krydret med hans egne filosofier om sindets natur og kunsten at leve.

www.permichael.dk

Per Michael Jensen

Per Michael er forfatter, foredragsholder og underviser i meditation og mentaltræning. Sportsligt har han interesse for langdistancediscipliner inden for triathlon, svømning og havkajak. Efter endt tjeneste som befalingsmand i flyvevåbnet, startede han sin 20 årige karriere inden for produktudvikling og projektledelse. Han har desuden en højere diplomuddannelse i organisation og ledelse.

myBoD-LOGIN.