Absurditeter, hyklerier og tvende tunger

Absurditeter, hyklerier og tvende tunger

Særligt populær

Klummer 2017-2018

Adam Estrup

ePUB

234,4 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743007814

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 21.11.2018

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
69,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Kloge og mindre kloge ord om absurditeter, hyklerier og tvende tunger. I det politiske liv og i samfundet. En samling af forsøgsvis humoristiske, måske bidende og i alle fald næsten altid respektfulde klummer om de mærkelige ting vores folkevalgte foretager sig, statens institutioners lemfældige omgang med andre folks penge og andre observationer. Let og ligetil, men også med et indædt ønske om mere omtanke, mere sund fornuft og mindre dogmatisme.
Adam Estrup

Adam Estrup

Adam Estrup er født i 1964. Men selv om han er halvgammel, så er han kun lidt gnaven. Og lader gerne sin oplagte borgerlige krabask regne ned over rygstykkerne på især venstrefløjspolitikere, SKAT, økologiske fantaster og andre verdensfjerne individer og institutioner. Han har skrevet en række virksomhedsbøger, arbejdet som journalist, kommunikationsrådgiver og administrerende direktør - og han har været bidragsyder til Rokokoposten siden 2012. Denne bog er hans første 'rigtige' af slagsen.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.