Bedrag på 1. Klasse
Ny

Bedrag på 1. Klasse

(Revideret 2022 udgave)

Henrik Bramsborg, Søren Baastrup

Historie & biografier

Paperback

270 sider

ISBN: 9788799722433

Forlag: Henrik Bramsborg

Udgivelsesdato: 20.07.2022

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
159,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Dette er den redigerede udgave af bogen Bedrag på 1. klasse - om Storsvindleren Amanda Jacobsen, der i 2011 blev sigtet for at svindle sin arbejdsgiver for 120 millioner kroner.

Bogen er redigeret, da Amanda Jacobsen sagsøgte forlaget og forfatterne - idet hun mente, at dele af bogen var usand. Forlaget og forfatterne indgik forlig og dette er den reviderede version.

Bogen fortæller ikke blot lidt om Amandas skæbne, men også om hvorledes hendes sikkerhedschef og livvagt, Henrik Bramsborg, endte hos hende og familien.
Henrik Bramsborg

Henrik Bramsborg

Henrik Bramsborg f. 1969, er Security Manager, forfatter, foredragsholder og tidligere livvagt.

Med en rodet opvækst blandt alkoholikere, småkriminel ungdom og grænsesøgende adfærd, var der ikke mange, der kunne forudse, at Henrik ville ende med at blive en af den danske sikkerhedsbranches mest flittige forfattere.

Henriks professionelle liv tæller flere end 40 livvagt-kunder i 8 forskellige lande, foruden lederstillinger i de 3 største vagtvirksomheder i Danmark.

Søren Baastrup

Søren Baastrup

Søren Baastrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har blandt andet arbejdet som chefredaktør på FHM samt i Benjamin Media.

De senere år har han primært arbejdet freelance og i den periode skrevet en række bøger om personer fra miljøer på kanten af det "normale" samfund.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite