Blodrøde Arresø
Ny

Blodrøde Arresø

Lennart Fisker

Krimi & spænding

Paperback

232 sider

ISBN: 9788743038405

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 07.06.2022

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
240,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
År 1940 lander biografmanden Thorkild Fleischer i London. Han skal mødes med det danske råd og den allierede filmsektion. Formåler er at få engelske dokumentarfilm til Danmark som skal vises illegalt i private hjem. Under opholder møde han en mystisk kvinde som udgiver sig for at være dansk journalist og antinazist.

Ar 2021 sidder to lystfiskere ved Arresø og nyder en varm og smuk sensommer dag. Pludselig er der bid og de haler en kæmpe gedde op og i dens mave finder de en engelsk guldmønt, som viser sig at være yderst sjælden og værdifuld.
De får den solgt på en aktion, hvorefter der opstår stridighederne om ejerskabet til de mange millioner mønten har indbragt.
I 2021 finder politiet Thorkild Fleicher død ved den gamle militær havn ved Arresø. Er det drab eller selvmord. Politikommissær Bjørn Jonasen og hans gruppe får en del og se til i tiden herefter.
Lennart Fisker

Lennart Fisker

Født 1941 i Hellerup. Efter års kamp med ordblidhed lykkedes det ham at komme op på et rimeligt grammatisk niveau, men først efter pensionen blev det til fem romaer, hvis handling alle foregår på og omkring Halsnæs hvor han bor på en gammel bondegård.

Fiskers far var biografmand, som under besættelsen bragte illegale film fra England til Danmark. Det skete under dramatisk forhold og ofte med det tyske statspoliti Gestapo i hælene.
Som en anerkendelse af hans indsats fik han i 1953 en bevilling til en biograf i Gentofte. Det blev til Villabyernes Bio som i 1956 åbnede dørene. Bygningen var tegnet af arkitekt Finn Juhl og rådede over datidens mest moderne teknik. Året efter åbnede Mogens Fisker en Drive in i en grusgrav ved Lynge.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite