BoD Buchshop – Kinder- und Jugendbücher

Litteratur, leg og læring for unge læsere

Børne- og ungdomsbøger

Gode børne- og ungdomsbøger følger de unge læsere gennem deres opvækst. Børnebøger hjælper de små med at begribe verden gennem leg. Eventyr og fortællinger er fantastiske, når børnene skal lære at læse og skrive. De finder nye venner i bogens karakterer, som i mange tilfælde følger dem i flere år. I teenageårene hjælper ungdomsbøgerne de unge læsere med at håndtere udfordringer som (digital) mobning, hjertesorger, ensomhed eller usikkerhed. Bøgerne er tro følgesvende – både i skolen og fritiden.

Side
 1. Ny
  Sulfo i syden Sulfobøgerne
  Helle Lauesen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 25.09.2020
  119,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 2. Ny
  Knirke og Antennerne Børnebilledbog
  Lisbeth Vibjerg Kallestrup
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 31.08.2020
  154,99 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 3. Ny
  Ravne Mette Fisker
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 15.09.2020
  154,99 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 4. Ny
  Gumle og Spring og deres fortryllede ven
  Elisabeth L. Brun
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 12.09.2020
 5. Ny
  Kærlighed & Klamydia Af hende der blev dumpet efter en uge i "Koden til Kærl(...)
  Michelle Ernst
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 11.09.2020
 6. Haren, Prinsen og Mumien M. E. Jakobsen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 18.08.2020
  109,00 kr.
  E-bog

  inkl. moms

  Tilgængelig

 7. Ny
  Nisse og Kogle En historie for små og store om Nisse og Kogle, der gik(...)
  Anne Jørgensen Lilleager
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 08.09.2020
  134,99 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 8. Ny
  Den Lille Bibel - om Guds kærlighed En børnebibel som e-bog
  Karsten H Petersen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 20.08.2020
  15,00 kr.
  E-bog

  inkl. moms

  Tilgængelig

 9. Haren, Prinsen og Mumien M. E. Jakobsen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 14.09.2020
  179,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 10. Nora and Nia They play, they do homework and they even help mum clea(...)
  Neema Penuel
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 31.07.2020
Side

Børnebøger hjælper børn med at begribe verden

Børnebøger er en uvurderlig støtte i den læringsproces, børn gennemgår. Det begynder med pegebøger, højtlæsning og godnathistorier, som alt sammen hjælper barnet med at forstå verden omkring sig. Børnebøger er også fulde af eventyr og fortællinger, som formidler værdier som loyalitet, samhørighed og mod. Når barnet lærer at læse selv, er børnebøger en stor støtte. Ud over den almindelige tekst hjælper et væld af illustrationer med at formidle indholdet. Når børnene bliver ældre, forsvinder illustrationerne typisk fra bøgerne, som i stedet handler om sjove eventyr, spændende hemmeligheder og venskab.

Spændende eventyr i bøgernes verden

I barndommen er fantasien grænseløs. Spændende børnebøger tager de små læsere med på eventyr blandt feer, trolde, hekse, troldmænd og mange andre fabelvæsner. Sammen kæmper de mod drager, onde dronninger og andre skurke, så det gode kan sejre til sidst. Jo ældre børnene bliver, desto mere komplekse bliver historierne. Det er ikke længere kun drager, hovedpersonerne og læserne skal besejre: ofte spiller klassiske udfordringer i ungdomslivet såsom den første hjertesorg eller umulige forældre også en vigtig rolle.

Teenageliv og identitet

Hovedpersonerne i ungdomsromanerne kæmper med de samme udfordringer som læserne. Pludselig er den første forelskelse eller det første kys mere interessant end drager og feer. I ungdomslitteraturen bliver ungdomslivets helt centrale problemstillinger behandlet; venskaber bliver sat på prøve, og ulykkelig kærlighed bliver overvundet. Heltene i ungdomsromanerne viser, at disse problemer er helt normale, og de unge læsere oplever, at de ikke er alene med de spørgsmål, de tumler med.

Sjov og leg for store og små

Fagbøger for børn og unge går i dybden med emner inden for så forskellige kategorier som natur, historie, geografi, sundhed og mangle flere. Bøgerne er skrevet specielt med den unge målgruppe for øje, så læring og underholdning går hånd i hånd. Du finder altid et stort udvalg af børne- og ungdomsbøger i BoD Bogshop. Sjove eventyr om alt fra troldmænd og andre magiske væsener til de udfordringer, de unge læsere kender fra deres egen hverdag. Vores sortiment af fagbøger byder på viden inden for et væld af områder og inspiration til leg og fritid. Værsgo at gå på opdagelse!