BoD Buchshop – Kinder- und Jugendbücher

Litteratur, leg og læring for unge læsere

Børne- og ungdomsbøger

Gode børne- og ungdomsbøger følger de unge læsere gennem deres opvækst. Børnebøger hjælper de små med at begribe verden gennem leg. Eventyr og fortællinger er fantastiske, når børnene skal lære at læse og skrive. De finder nye venner i bogens karakterer, som i mange tilfælde følger dem i flere år. I teenageårene hjælper ungdomsbøgerne de unge læsere med at håndtere udfordringer som (digital) mobning, hjertesorger, ensomhed eller usikkerhed. Bøgerne er tro følgesvende – både i skolen og fritiden.

Side
 1. Ny Særligt populær
  Den Lille Bibel - for børn Historien om Guds kærlighed
  Karsten H Petersen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 23.03.2020
  19,00 kr.
  E-bog

  inkl. moms

  Tilgængelig

 2. Ny Særligt populær
  Bedste venner Elsebeth Søndergaard
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 20.03.2020
 3. Ny Særligt populær
  Nekromantiker Den Sorte Sjæl
  Seth Storm Rosenaa
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 04.03.2020
 4. Ny
  Feerne på Festøv-slottet bind 2 Mystik og trolddom i féverdenen
  Karin Ordell , Rio Ordell
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 12.03.2020
 5. Særligt populær
  Natursmut 2 Liv ved vandet
  Ivan Andersen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 05.02.2020
 6. Særligt populær
  Emma's dagbog Leia Falkenberg Larsen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 16.01.2020
 7. Pinden, sneglen og bladet En historie for de små
  Anne Jørgensen Lilleager
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 17.02.2020
 8. Ta med sneulven Mimosa til Drømmeland Fem søvndyssende Eventyr for børn
  Signe Flor Pedersen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 11.12.2019
Side

Børnebøger hjælper børn med at begribe verden

Børnebøger er en uvurderlig støtte i den læringsproces, børn gennemgår. Det begynder med pegebøger, højtlæsning og godnathistorier, som alt sammen hjælper barnet med at forstå verden omkring sig. Børnebøger er også fulde af eventyr og fortællinger, som formidler værdier som loyalitet, samhørighed og mod. Når barnet lærer at læse selv, er børnebøger en stor støtte. Ud over den almindelige tekst hjælper et væld af illustrationer med at formidle indholdet. Når børnene bliver ældre, forsvinder illustrationerne typisk fra bøgerne, som i stedet handler om sjove eventyr, spændende hemmeligheder og venskab.

Spændende eventyr i bøgernes verden

I barndommen er fantasien grænseløs. Spændende børnebøger tager de små læsere med på eventyr blandt feer, trolde, hekse, troldmænd og mange andre fabelvæsner. Sammen kæmper de mod drager, onde dronninger og andre skurke, så det gode kan sejre til sidst. Jo ældre børnene bliver, desto mere komplekse bliver historierne. Det er ikke længere kun drager, hovedpersonerne og læserne skal besejre: ofte spiller klassiske udfordringer i ungdomslivet såsom den første hjertesorg eller umulige forældre også en vigtig rolle.

Teenageliv og identitet

Hovedpersonerne i ungdomsromanerne kæmper med de samme udfordringer som læserne. Pludselig er den første forelskelse eller det første kys mere interessant end drager og feer. I ungdomslitteraturen bliver ungdomslivets helt centrale problemstillinger behandlet; venskaber bliver sat på prøve, og ulykkelig kærlighed bliver overvundet. Heltene i ungdomsromanerne viser, at disse problemer er helt normale, og de unge læsere oplever, at de ikke er alene med de spørgsmål, de tumler med.

Sjov og leg for store og små

Fagbøger for børn og unge går i dybden med emner inden for så forskellige kategorier som natur, historie, geografi, sundhed og mangle flere. Bøgerne er skrevet specielt med den unge målgruppe for øje, så læring og underholdning går hånd i hånd. Du finder altid et stort udvalg af børne- og ungdomsbøger i BoD Bogshop. Sjove eventyr om alt fra troldmænd og andre magiske væsener til de udfordringer, de unge læsere kender fra deres egen hverdag. Vores sortiment af fagbøger byder på viden inden for et væld af områder og inspiration til leg og fritid. Værsgo at gå på opdagelse!