Brændtbylivbarnsbesyv

Brændtbylivbarnsbesyv

Fodsålsslebne digte

Casper Faus

Romaner & noveller

ePUB

11,9 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743021889

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 28.04.2023

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
55,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
'Brændtbylivbarnsbesyv' er forfatterens debutdigtsamling og indeholder poetiske fortællinger fra en opvækst på skyggesiden af samfundet og konflikterne som usunde redskaber i rygsækken medbringer sig.

venstre side af bogen er smukt illustreret af den dygtige kunstner Sandra Wolff og højre side prydes af prægtige og muligvis også provokerende lyriske malerier som meget vel kan vække følelser i læseren.

For hvert digt er der et 'træk' (Den spontane tanke) og et 'modtræk'(Den efterrationaliserede tanke) dette er for at påpege at visse situationer kan have flere perspektiver med samt at den forhastede tilgang kontra den velovervejede oftest er meget forskellige.

God fornøjelse.
Casper Faus

Casper Faus

Casper Faus er en poet med opvækst på skyggesiden af samfundet som bruger sin kunst til at male hans sandheder i anderledes motiver end hvad almen tale formår, dette gør han i håb om at åbne folks øjne fordi jo flere som ser gør at vi favner mer'.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite