Den forunderlige appelsin
Særligt populær

Den forunderlige appelsin

Silvina Ocampo

Romaner & noveller

Paperback

120 sider

ISBN: 9788793578463

Forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel

Udgivelsesdato: 19.04.2023

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
175,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Den forsvundne appelsin består af 16 eventyr for både voksne og større børn, cirka 9 til 11 år.

Hovedpersonerne er alle børn, der ønsker at forlade den ofte utilfredsstillende virkelighed, de lever i. På den ene eller den anden måde træder de ind i magiens verden, hvor alt er muligt. Der er rovdyr, fugle og andre vilde dyr, der både kan tale og på magisk vis opfylder børnenes ønsker.

I titelhistorien, Den forunderlige appelsin, konfronteres de to piger Claudia og Virginia med behovet for at være en anden end den, de er, da de finder den magiske appelsin, der kan opfylde deres ønsker.
Silvina Ocampo

Silvina Ocampo

Silvina Ocampo, f. 1903, er en af Argentinas mest kendte kvindelige forfattere. Hun kom fra en velhavende familie, der nedstammede fra det argentinske aristokrati. Hun studerede kunst i Paris hos Giorgio de Chirico, men valgte senere at blive forfatter. Hun skrev både poesi, prosa og eventyr for børn, men blev især kendt for sine novellesamlinger. Hovedpersonerne i hendes noveller er ofte kvinder, der er frustrerede i ægteskabet eller i familien og flygter ind i det fantastiske univers. Ocampo dyrkede sammen med sin mand, forfatteren Adolfo Bioy Casares, og deres fælles ven, Jorge Luis Borges, den fantastiske genre.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite