Det vilde i os

Det vilde i os

Vandplaneten 3

Kaj Smedemark

Bind 3 af 1 i denne serie

ePUB

2,1 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743065715

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 01.10.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
79,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Digte om det dybe slægtskab mellem menneske og natur, om evolution, biodiversitet, økologisk sammenhæng og den ubrudte livline helt fra livets begyndelse og til dig og mig. Intet sted i den 3,8 milliarder år lange livline er der afgørende spring i udseende og levevis fra den ene generation til den næste, kun en umærkelig, glidende overgang fra et væsen til et andet i en skabende strøm mod øget mangfoldighed og dyb samhørighed.
Vi bærer den vilde natur med dens egenskaber, glæder og smerter i os. Med usynlige rødder når vi ned til livets oprindelse; men lige nu klipper vi forbundetheden og livlinen over for hundredvis af arter hver dag.
Digtene er indsigtsfuld indlevelse i naturen som universel sammenhængskraft og fundament for menneskets overlevelse.
Kaj Smedemark

Kaj Smedemark

Kaj Smedemark er biolog, grafiker og forfatter. Højskolelærer på Danebod Højskole fra 1978-1997 og forstander fra 1997-2000. Økologisk jordbruger 1980-90. Lektor ved University College Syddanmark i Haderslev og Esbjerg med undervisning af lærerstuderende i biologi og natur/teknik.
Har især arbejdet med biosemiotik og integration af billedkunst og skønlitteratur med naturfagene.
Forfatter til bog om biosemiotik og den frie skoles pædagogik: Læringens biologi og undervisning der virker (Forlaget KLIM, 2014). Her introduceres begrebet den abduktive lærer som erstatning for de gamle professionsidealer for en lærer (den traditionsbundne lærer, den rationelle beslutningstager, den reflekterende praktiker og læreren som ekspert i undervisning).

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.