En - solist i sølv

En - solist i sølv

En biografi om sølvsmeden Evald Nielsen

Chr. Rimestad

Film, kunst & kultur

Hardcover

240 sider

ISBN: 9788776917234

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 28.04.2010

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
299,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Sølvsmeden Evald Nielsen åbnede værksted i København i 1905 - året efter Georg Jensen. I årtierne efter markerede han sig som en af de store i branchen, og hans design og sølv er i dag højt værdsat af samlere. Denne bog fortæller historien om Evald Nielsen og om hans stadige insisteren på at være sig selv - et valg, der i den sidste ende kostede hans virksomhed livet. Samtidig er det beretningen om en mand, hvis organisatoriske indsats stadig kan spores i opbygningen af den hjemlige guld- og sølvsmedebranche. Bogen er rigt illustreret.
Chr. Rimestad

Chr. Rimestad

Journalist og forfatter af en række bøger, bl.a. "Ad natmørkt hav - 11 interviews om døden", "Ravsolen danser" om smykkekunstneren Helga Exner og "Horsens går til modstand" - tre bind om modstandskampen i Horsens 1940-45.

Lektørudtalelse

BDC

juni 2010

Med sine bestikoversigter er bogen en guldgrube for samlere, men den er så levende og engageret skrevet, at den også fungerer som både interessant biografi og informativ håndværkshistorie.

Solist i sølv

Frederiksberg Bladet

juni 0201

"Jeg har haft manuskriptet hos flere af de etablerede forlag, og fra alle har meldingen været den samme: det er en god bog, men vi tror ikke på, at der er et marked for den i Danmark. Derfor valgte jeg til sidst selv at sætte bogen op og udgive den hos Books on Demand, der med basis i den nyeste teknologi inden for print trykker bøgerne, efterhånden som ordrerne indløber. Det sker i en kvalitet, der sagtens kan måle sig med det traditionelle bogtryk," fastslår Chr. Rimestad.

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite