En stjerne på himlen

En stjerne på himlen

Cassandra Auora Søndergaard

Paperback

280 sider

ISBN: 9788743027348

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 05.06.2020

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
80%
249,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"En stjerne på himlen" Er en autentisk beretning. Det er en beretning, om en opvækst med vold. En beretning som viser hvad der kan ske med mennesker, når de bliver udsat for vold eller anden ikke støttende adfærd, i deres opvækst. Den viser hvilke overbevisninger de børn, så kan komme til at danne om dem selv og livet, som senere hen, bliver til en slags selvopfyldende profeti.

Det er også en bog som byder på spændende viden omkring universet og det spirituelle område. Forfatteren bad på et tidspunkt universet om hjælp, og mødte kort tid efter et oplyst menneske, som kunne svare på de spørgsmål, som hun inderligt havde spurgt universet om. I bogen er der eksempler på fra det virkelige liv. Og læseren får en indsigt i hvordan vi kan ændre vores dybe overbevisninger vi kom til at tage til os so børn, så vi kan leve et liv som giver mening og glæde, og blive dem vi er inderst inde.
Cassandra Auora Søndergaard

Cassandra Auora Søndergaard

Forfatteren, er et menneske, som har interesseret sig for det spirituelle i mange år. Og er et menneske som altid har været søgende efter løsninger. En person som ikke vil affinde sig med at livet skal være hårdt, selvom vi er blevet udsat for svære ting.

Hun er uddannet zoneterapeut, thetahealer, accces bars, emotionel freedom teknik, bachs blomsterterapeut. og har taget mange kurser inden for psykoterapeutiske metoder, og personlig udvikling.

Hun elsker at udvikle sig og finde metoder som kan gøre at vi går et godt liv, og hun elsker også at give det videre som hun selv har fundet ud af, og har et ønske om, vi ikke skal lide mere.

Kan anbefales alle og er et "must read" for spirituelle

Din Boganmelder

december 2020

"Det er en utrolig personlig og lærerig bog, med fokus på det autentiske jeg. Cassandra har en evne til at formidle hendes ord og budskaber på en let og overskuelig måde. Bogen er på den måde let at læse og hendes ord er fangende. Jeg læste bogen i løbet af en dag, og det var på grund af den oprigtighed jeg stødte på og hendes måde at formidle på. Cassandra har valgt at benytte billeder/tegninger i bogen, hvilket jeg synes er et kæmpe plus".

"Bogen kan anbefales til alle, da man hver især kan få noget ud af bogen, men det er helt klart et “must read” for de spirituelle elskere derude".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.