Fanny Fairychild - Alf af hjertet

Fanny Fairychild - Alf af hjertet

Lykke Lindbo

Bind 3 af 3 i denne serie

Børnebøger

ePUB

4,0 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743028796

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 16.07.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
99,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
3. og sidste bog i trilogien om Fanny Fairychild.

Fanny, Agner og alferne er sluppet fri fra Midgårdsormens klamme gab og flyver nu tilbage til alfernes rige, Alfheim. Men da de kommer dertil ser de, at alting er forandret.

Underverdens herskerinde, den onde Hel, har allerede sendt sin dødehær ind over store dele af Godheim, så råddenskab og fordærv er ved at opsluge alt levende.

Ved det store Tingråd i Asgård mødes aser og vaner for at drøfte krigen som uundgåeligt nærmer sig. Odin sender jætten Agner til Hvergelmers Brønd for at finde ud af, hvad der er sket med guden, Heimdal. Men alt ender grueligt galt for Agner.

Imens flyver Fanny med Freja til Folkvang, hvor hun ser sin døde mor, Sebille. Hun husker dog ikke længere Fanny og er kun en tynd skal af sig selv, hvilket knuser Fannys hjerte. Freja trøster Fanny og fortæller hende, at hun aldrig må miste håbet.

Hel får hjælp fra uventet side, og da krigen går i gang på den store slette, Vigrid, virker alt håbløst.

I sidste time er det op til Fanny at redde verden. Men kan hun det? Hun er jo blot en lille alf, og hun har ikke engang lært sin
alfe-magi at kende endnu. Og mon Fanny nogensinde ser sin far og mormor igen - og når hun at holde sin 11-års fødselsdag ...
Lykke Lindbo

Lykke Lindbo

Lykke Lindbo udgiver gennem eget forlag; Forlaget Tanken & Mindet, og står også for opsætning, redigering, omslag, hjemmeside og markedsføring af sine bøger.

Som barn på landet med det ene ben i søen og det andet i skoven, var Lykke Lindbos verden et eventyr af oplevelser.

Et halvt århundrede senere har hun i trilogien om Fanny Fairychild gengivet nogle af sine barndoms magiske erindringer, men også nogle af de emner, man som barn drømmer om, tænker på, er bange for eller kan glæde sig over.

Lykkes vigtigste budskab er, at den kærlighed vi giver videre til vores børn gror i dem og lægger kim til den kærlighed, de selv formår at give videre. Men også, at det man sætter sig for i livet, er muligt.

Trilogien om Fanny Fairychild er fantasy med nordisk mytologi for hele familien.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite