Fårene på vejen

Fårene på vejen

Erik Krog

Klassikere & lyrik

ePUB

381,9 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743067269

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 21.11.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
105,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Olaf, Inge Lise, Ingrid og Kurt finder ud af, at de hver især har noget, der kan sidestilles med et medie med meddelelser fra den okkulte verden.

Deres indsigt i denne verden består gennem drømme, direkte kontakt med afdøde, flashbilleder ved kort berøring af personer og ud af kroppen-oplevelser.

De finder så ud af, at ved at kombinere deres evner, kan de måske forhindre tragiske hændelser, hvis der handles i tide. Problemerne opstår så ved, at deres kontakter ikke altid oplyser, hvem deres henvendelse gælder. Dette skaber en del problemer, hvor løsningen ikke er ligetil, nok mere tværtimod.

At de så lever i et samfund, hvor man betragter den slags som heksetro og trolddom, gør, at deres handlinger bliver endnu mere besværlige, når de så samtidig skal have en hverdag til at fungere i et samfund, hvor alle kender alle.

Inge Lises tidligere mand, kokken Brian, der er homoseksuel, finder ud af, hvad det færøske samfund mener om homoseksuelle. Men er det en politisk beslutning, at han må tage imod en fyreseddel?

Kan Olaf og Inge Lises ægteskab holde til, at Olaf tidligere, men meget korte forhold, pludselige dukker op i deres vennekreds? Og hvad udvikler repræsentanten, Kurt Hansen, forhold sig til hos enken Ingrid, der er mor til Inge Lise?

Læs den sidste bog i serien To tørfisk med det hele, Mellem linjerne og Huset på Hoyviksvejen og du vil få svar på mange spørgsmål.
Erik Krog

Erik Krog

Erik Krog er født i 1944 i Brønshøj, København. Han blev gift med Birthe i 1971, og er far til fire børn. Han er uddannet som typografisk og litografisk trykker, samt eksamineret Lead Auditor indenfor kvalitetsstyring og miljøledelse.

Erik Krog har boet i Skovlunde ved København, i Köping i Sverige, i Thorshavn på Færøerne, i flere byer i Australien, samt i Odder og omegn i Østjylland, hvor han har boet det meste af sit voksne liv. I dag er han bosat i Tejn på Bornholm siden 2004.

Erik Krog har udgivet bøgerne: To tørfisk med det hele, Mellem linjerne og Huset på Hoyviksvejen.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite