Gamle fru Møller brokker sig
Ny

Gamle fru Møller brokker sig

- og fortæller gode historier fra den fynske hjemstavn

Ebba Møller

Historie & biografier

Paperback

176 sider

ISBN: 9788743000884

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 31.01.2023

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
145,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Lige fra barndommen har jeg altid været interesseret i historier om menneskene i det nære samfund, ikke mindst på Vestfyn. Da jeg var elleve år, fik jeg af far en dagbog i fødselsdagsgave. År efter år blev gaven fornyet. Da jeg blev voksen, købte jeg selv min dagbog, som hver aften blev taget frem, så jeg kunne skrive ned, hvad jeg havde oplevet af godt og skidt i dagens løb. Jeg skrev dagbog, lige til jeg fik min computer, det var i 1989 eller 90, og siden har computeren taget over med alt. Her får jeg også ind imellem skrevet noget, som ikke bør gemmes, men her er det let bare at trykke på slette-knappen.

Det, som denne bog indeholder, er nogle lokalhistoriske "beretninger" og "brokkerier," der har fået lov til at blive stående på min computer i de sidste 20 år. De forskellige beretninger står jeg helt inde for: Jeg holder af at fortælle om lokalhistoriske ting, selvfølgelig fra mit hjemsogn, Køng (Glamsbjerg kommune).

Mine lidt "sure brokkerier" får også lov at blive stående, omend jeg har overvejet dem længe. Men eftersom det er første gang, at jeg oplever, hvordan det er at være gammel, så svarer det jo til, hvordan jeg i dagbøgerne beskrev, hvordan det var at være på højskole, på seminariet og nygift og alt muligt andet, jeg oplevede.

Jeg håber, mine beretninger vil interesserer de, der læser denne bog. Jeg har i hvert fald haft glæde af at samle tingene sammen... nå ja, og ind imellem også genopleve en hel masse arrigskab!
Ebba Møller

Ebba Møller

Ebba Møller (f. 1938) har lige fra barndommen altid været interesseret i historier om menneskene i det nære samfund, ikke mindst på Vestfyn. Hun har især haft stor betydning for landsbyerne Køng / Gummerup, hvor hun er kendt for at have gravet dybt i de lokalhistoriske arkiver og for at have skrevet flere bøger og artikler om sine fund.

Erindringsbogen "Det gik vist, som det skulle!" blev udgivet i 2013 (Ravnerock).
Bolthøj-krøniken 1: Marie Gadekær (BoD, oktober 2017)
Bolthøj-krøniken 2: Seks høns og en hane (BoD, oktober 2017)
Bolthøj-krøniken 3: Spøgelser på Strandbogård (BoD, november 2017)
Bolthøj-krøniken 4: Købmandens feriegæst (BoD, november 2017)
Bolthøj-krøniken 5: Juanita fra Fattighuset (BoD, december 2017)
Bolthøj-krøniken 6: Det begyndte med et frimærke (BoD, december 2017)

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite