Havskum

Havskum

Særligt populær
Jens Gnaur

Hardcover

332 sider

ISBN: 9788743007395

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 18.01.2019

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
240,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Det er en usædvanlig varm og tør sommer på den idylliske halvø Torsnæs, hvor små ældgamle landsbyer skutter sig mageligt i læ mellem forblæste bakker med græssende får og heste, og hvor det eneste, man hører, er lyden af havet, vinden og fuglenes sang. Alt ånder fred og harmoni på halvøen, som det har gjort i århundrede. Og dog. En nat brydes stilheden og nattergalens sang af tre skud, der bagefter hænger som ekkoer i rummet.

Dette bliver begyndelsen på et konspiratorisk drama, som udfolder sig midt i al idyllen. For netop på det tidspunkt er et kontroversielt hotelprojekt under opsejling på den naturskønne Torsnæs Tange, med vidtforgrenede forbindelser ud i verden.

"Havskum" er ikke alene en krimi om politisk rænkespil og kyniske pengeinteresser på bekostning af vores uberørte kyster. Det er en fortælling om, hvordan mennesker forvandles under indflydelse af skønheden og naturen.

Historien, der udspiller sig, er begyndelsen på venskaber, selvransagelse og menneskelig udvikling. Krimidrama, politisk satire, erotik, kunst, gourmet mad, og naturlyrik går op i en højere enhed i denne roman, hvor en lille plet på kloden og en lille flok mennesker, med hver deres mere eller mindre excentriske særpræg, bliver del af et større spil med vidtrækkende perspektiver.
Jens Gnaur

Jens Gnaur

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.