Mad & gastronomi

Lækker italiensk mad som på den sidste ferie, krydrede smagseksplosioner fra Indien eller sunde og lette retter fra Asien – der findes utallige smagsretninger og lige så mange kogebøger. I vores sortiment finder du traditionelle opskrifter, inspirerende kreationer og forskellige  ernæringskoncepter til både hverdag og fest.

Side
  1. Ny
    Kryddersnapsen og du Kompendium for studerende, bogorme, nørder og læseheste
    Per Vagn-Hansen, Mathias Stilling
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 18.10.2019
    165,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  2. Danske Egnsretter Snysk, Kjylar og Mikmuskage
    Stig Lou Mortensen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 03.07.2019
    159,00 kr.
    E-bog

    inkl. moms

    Tilgængelig

  3. Superlicious Raw Salads The dietician's recipes for a healthy diet
    Charlotte T. Frobenius, Klaus Frobenius
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 24.08.2018
  4. Særligt populær
    Rålækker Råkost Diætistens variationer over en klassiker
    Charlotte T. Frobenius, Klaus Frobenius
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 16.08.2018
  5. Smør med Smag En smørbog
    Søren Rasmussen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 07.11.2016
  6. Mens vi venter... - En julekalender med 24 opskrifter
    Stine Meyer
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 13.11.2017
  7. Børns livretter Ifølge Noah & Lara
    Stine Meyer
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 17.11.2016
Side

Kogebøger til enhver anledning

Amatørkokke og professionelle har det til fælles, at de har brug for at samle inspiration. Og er der nogen bedre måde at finde nye idéer og opskrifter end at bladre i en kogebog? Allerede i antikken nedskrev dygtige kokke deres bedste opskrifter. I dag er udvalget af forskellige koge- og bagebøger umådeligt stort. Vegetarisk og vegansk madlavning bliver stadig mere populært og sunde opskrifter på fx friske smoothies er ikke til at komme udenom. I vores sortiment finder du et væld af smagsretninger, ernæringskoncepter og egnsretter.