Mad & gastronomi

Lækker italiensk mad som på den sidste ferie, krydrede smagseksplosioner fra Indien eller sunde og lette retter fra Asien – der findes utallige smagsretninger og lige så mange kogebøger. I vores sortiment finder du traditionelle opskrifter, inspirerende kreationer og forskellige  ernæringskoncepter til både hverdag og fest.

Side
  1. Mormors brød og kager Benthe Heldbjerg
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 17.06.2021
    179,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  2. Mad om bord Nemme og gode madopskrifter til sejlturen
    Ole Braad-Sørensen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 22.04.2021
  3. a guide to Smørrebrød Danish Open-faced Sandwiches
    Eric Maurice Fonsenius
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 10.12.2020
  4. Særligt populær
    Mine østtyske livretter Erik Rønholt
    Forlag: Forlaget Cornelia Udgivelsesdato: 09.11.2020
    140,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  5. Særligt populær
    Planterøddernes Hverdagsfavoritter Nem og sund plantebaseret mad fra bunden
    Stig Ladefoged Nielsen, Dennis Krogsdal Madsen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 27.07.2020
  6. Canna sweets Kager og søde sager med cannabis
    Annette Poulsen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 05.03.2020
    99,00 kr.
    E-bog

    inkl. moms

    Tilgængelig

  7. Canna gourmet Annette Poulsen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 21.02.2020
    229,00 kr.
    E-bog

    inkl. moms

    Tilgængelig

Side

Kogebøger til enhver anledning

Amatørkokke og professionelle har det til fælles, at de har brug for at samle inspiration. Og er der nogen bedre måde at finde nye idéer og opskrifter end at bladre i en kogebog? Allerede i antikken nedskrev dygtige kokke deres bedste opskrifter. I dag er udvalget af forskellige koge- og bagebøger umådeligt stort. Vegetarisk og vegansk madlavning bliver stadig mere populært og sunde opskrifter på fx friske smoothies er ikke til at komme udenom. I vores sortiment finder du et væld af smagsretninger, ernæringskoncepter og egnsretter.