Mad & gastronomi

Lækker italiensk mad som på den sidste ferie, krydrede smagseksplosioner fra Indien eller sunde og lette retter fra Asien – der findes utallige smagsretninger og lige så mange kogebøger. I vores sortiment finder du traditionelle opskrifter, inspirerende kreationer og forskellige  ernæringskoncepter til både hverdag og fest.

Side
  1. Allergibagebog uden æg & uden æg og mælk
    Charlotte Peyk
    Forlag: BoD Udgivelsesdato: 06.02.2006
    149,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  2. Ande- og gåsejægernes opskrifter Claus Lind Christensen
    Forlag: Forlaget Naturbruger Udgivelsesdato: 15.11.2005
    99,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  3. Den glutenfri guide ... til et liv med cøliaki
    Mia Brandstrup Andersen
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 24.11.2006
    129,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  4. Farfars Livretter Ulla Gjelstrup
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 11.10.2007
    128,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  5. Eleverne Morten Vejlgaard, Martin Becker
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 17.09.2009
    349,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  6. Kristian's Opskrifter Kristian Heller Damgaard
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 05.03.2010
    399,95 kr.
    Bog

    Tilgængelig

  7. Scandinavian Baking without Eggs Charlotte Peyk
    Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 19.07.2011
    189,00 kr.
    Bog

    Tilgængelig

Side

Kogebøger til enhver anledning

Amatørkokke og professionelle har det til fælles, at de har brug for at samle inspiration. Og er der nogen bedre måde at finde nye idéer og opskrifter end at bladre i en kogebog? Allerede i antikken nedskrev dygtige kokke deres bedste opskrifter. I dag er udvalget af forskellige koge- og bagebøger umådeligt stort. Vegetarisk og vegansk madlavning bliver stadig mere populært og sunde opskrifter på fx friske smoothies er ikke til at komme udenom. I vores sortiment finder du et væld af smagsretninger, ernæringskoncepter og egnsretter.