Imellem byerne
Særligt populær

Imellem byerne

Kenneth Jørgensen

Paperback

102 sider

ISBN: 9788743029502

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 18.03.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
47,99 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Da Vicki træder ind i bussen, mødes hun af en flot, ung mand i et dyrt jakkesæt. Pludselig florerer tankerne, og et håb, hun ikke længere troede fandtes, begynder at spire. Men Vicki lever i 'Kanten' - et lokalsamfund under afvikling uden for de pulserende storbyers udvikling. Her er prisen på drømme høj, og ingen får de svar, de ønsker, så ingen spørger. Vicki kan dog ikke undertrykke sine følelser, for hvem er den fremmede, og hvad skal han i den lille by, som alle andre passerer?

Imellem byerne handler om dét Udkantsdanmark, ingen taler om, og de færreste kender. Om at tro, men ikke længere turde håbe. Om stærke bånd, der risikerer at smuldre i et individualiseret velfærdssamfund, hvor de bredeste skuldre ikke længere kan bære mest.
Kenneth Jørgensen

Kenneth Jørgensen

Kenneth Jørgensen er journalist og optaget af det omskiftelige samfund, han omgives af. Hele sit liv har han befundet sig et sted i og mellem storbyen og provinsen, hvor hans debutnovelle udspiller sig, og som en del af velfærdssystemet stiller han spørgsmål ved dets tilstand og fremtid.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.