Mr. Blue Sky II

Mr. Blue Sky II

Claus Bork

Bind 2 af 2 i denne serie

ePUB

540,9 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743084020

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 05.11.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
85,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Kunstig intelligens - A.I. - Artificiel Intelligens - er datakode, der kan træffe beslutninger og udføre opgaver på egen hånd. A.I. anvendes idag til styring af verdens valutabørser, flytrafik, selvkørende biler og mængder af andre opgaver. Kun fantasien sætter grænser for, hvad en A.I. kan anvendes til - eller udvikle sig til.

I bind 1 allierede en A.I. sig med mennesket Dave, hvilket til at begynde med fik katastrofale følger for Dave, men senere medførte enorme omvæltninger for hele verden. I denne fortsættelse viser det sig, at det at fastholde en bedre verden, ikke er så nemt som de selv troede.
Denne roman er bind 2 i serien om Mr. Blue Sky.
Claus Bork

Claus Bork

Claus Bork er født i 1951. Uddannet Bygningskonstruktør BTH i 1979. Arbejdede i 35 år som byggepladschef og selvstændig rådgiver, indtil han gik på pension. Var forsanger, tekstforfatter og komponist i bandet Clockwork Orange i 80'erne.
Har til dato skrevet og fået udgivet 17 bøger, mest eventyr for unge i aldersgruppen 9-14 år. I de senere år har han skrevet flere voksenbøger.
Claus Bork er idag bosat i Sverige. Han har 4 voksne børn og 3 børnebørn i Danmark.
Du kan besøge Claus Borks hjemmeside: www.clausbork.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite