Nattens sang
Særligt populær

Nattens sang

Bog 1 Den anden verden

Martin M. Kammeyer

Science fiction & fantasy

Paperback

200 sider

ISBN: 9788743083528

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 31.08.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
179,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Da den 13-årige Marcus følger efter en ugle i skoven, går det gruelig galt. Et år senere, under en gymnasiefest i selvsamme skov, sker det samme for Tristan, hans søster og hans venner. Deres grufulde møde med mareridtet i skoven fører dem til en anden verden, der er fuld af fremmedartede væsner. Tristan bliver skilt fra de andre og må skaffe sig nye forbundsfæller for at finde sin søster og vennerne. En brutal overlevelseskamp begynder.
 Martin M. Kammeyer

Martin M. Kammeyer

Martin M. Kammeyer lever i Kollund sammen med hans lille datter, kæreste, gravhund og resten af hans ”private zoo”. Han nyder at have vand og skov tæt på sig, hvilket medfører nogle gode vandreture. Til dagligt arbejder han som overlærer i folkeskolen. Fritiden bliver brugt på familien og alle hans dyr. Martins hjerte banker højt for dyr, specielt krybdyr og ugler. Derhjemme passer han skildpadder, firben, slanger, frøer, fisk, ugler og en krokodille. Når pligterne er klaret og dyrene fodret, elsker Martin at læse en god bog, se en god film eller game. Og bøgerne, filmene og spillene skal helst være i genrene fantasy, science-fiction eller horror. Martin er lige nu ved at skrive noter til bog 2 af Den Anden Verden.

Uddrag DBC lektørudtalelse

DBC lektørudtalelse

november 2021

"Bogen er til gode fantasylæsere, der gerne vil have en handlingsdrevet historie. De sort-hvide illustrationer passer godt til historien. [...] Minder om "Dragonlance krøniker". "

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite