Naturen

Naturen

- din bedste støtte i svære tider

Maria Laustsen

Erhvervsbøger

ePUB

1,8 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743083955

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 02.11.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
125,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Denne bog henvender sig til dig, der ønsker at ændre områder i dit liv, der hæmmer dig i at leve det liv, du gerne vil.
Bogen en »light« udgave af de forløb jeg afholder i naturen. Den kan dermed bruges som arbejdsbog for dig til at få det bedre.

Bogen gennemgår fem faser. Under hver fase er der teori og øvelser, du kan arbejde med, så du har mulighed for at nå frem til det mål, du gerne selv vil nå.

Naturen bliver nævnt mange gange, og det er fordi selve forløbene foregår udenfor i naturen, og fordi naturen er den bedste ramme for at arbejde med sig selv. Den kan støtte dig på mange måder gennem livets svære tider.

Dermed bliver bogen også en inspiration til at tage kendte behandlingsformer udenfor i naturen og give behandlingen et ekstra løft.
Maria Laustsen

Maria Laustsen

Jeg hedder Maria og er ejer af Optimer dit liv.

Jeg er meget optaget af naturen og hvad naturen kan gøre for menneskers mentale sundhed. Denne optagethed er startet ved at jeg selv mærkede, hvilken god effekt naturen havde på mit mentale velvære, men gennem mine studier og arbejde er jeg kun blevet mere nysgerrig på, hvordan vi bruger naturen mere ind i vores liv.

Jeg er skolet i at tingene skal have videnskabeligt belæg, men min erfaring siger mig også at teori og praksis ikke altid hænger sammen, og da alle mennesker er forskellige, er der heller ikke en løsningen, der passer alle.

Jeg er uddannet sygeplejerske, hvor det primære fokus har været psykiatrien. Udover det har jeg en bachelor i Ernæring og sundhed.

Meget af min teoretiske viden præger mig som forfatter, men jeg er mindst lige så optaget af, hvordan vi hjælper os selv og andre med at have et godt liv - og det kan ikke altid gøres gennem teori.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite