Otte mænd Otte uger

Otte mænd Otte uger

En guide til facilitering af mandegrupper

Jørgen Juul Jensen

Natur, miljø & teknik

Paperback

148 sider

ISBN: 9788743099475

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 16.08.2019

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
100%
149,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Otte mænd samles hen over otte uger omkring otte temaer, der forbinder dem omkring en fælles livsudfordring. Denne bog er skrevet til dig, der søger inspiration til at facilitere livsstyrkende og meningsskabende gruppeprocesser for mænd, hvor samlivet slår knuder.

I bogen deler Jørgen Juul Jensen ud af det gruppesamtaleformat, som han har udviklet, afprøvet og undervist i gennem 14 år. Dels i Mandecentret København og dels i et samarbejde med Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark og Socialt Udviklingscenter.

Bogen tilbyder læseren en "gør det selv guide", der indeholder et teoretisk perspektiv, en række metodiske greb til at facilitere komplekse gruppeprocesser og ideer til hvordan de enkelte gruppemøder kan gribes an. Alt er spækket med spændende spørgsmålstyper.

Det er forfatterens erfaring, at når mænd mødes i et nærende fællesskab omkring nogle af de samme udfordringer, lærer kunsten at lytte og agere vidner til hinandens fortællinger, kan det gøre en verden til forskel. Det er denne proces, hvor der skabes et rum for personlig og fælles bevægelse, forfatteren ønsker at bidrage til.

Bogen giver et indblik i mænds udfordrede position i samfundet og tilbyder et udsyn til den stille kulturrevolution, som foregår i det daglige samspil i familien og mand og mand imellem. Du er hermed inviteret til at være med i skabelsen af bedre sociale verdener.

"Otte mænd Otte" uger finder i dag bred anvendelse rundt i landet, og forfatteren bistår gerne, hvis du/ I vil guides på vejen.
Jørgen Juul Jensen

Jørgen Juul Jensen

Jørgen Juul Jensen (f. 1952), indehaver af virksomheden Jørgen Juul Jensen Coaching, som bidrager med individuelle par- og gruppesamtaler, sparring, rådgivning, indlæg, konsultation og kurser.

Har siden 2006 været tilknyttet Mandecentret, hvor han i dag er ansat som seniorrådgiver & mentor. Er ekspert i samtaler med mænd i krise som følge af parbrud. Har siden 2014 specialiseret sig i at samtale med mænd udsat for partnervold og arbejder for at sætte dette på dagsordenen.

Er bl.a. uddannet i narrativ coaching på Dispuk og er cand.mag. i Samfundsfag og Kultursociologi fra Københavns Universitet, 1981.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite