Pandemia
Særligt populær

Pandemia

Dagbog fra Pestens tid

Jan Gustafsson

Romaner & noveller

ePUB

3,7 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788793578432

Forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel

Udgivelsesdato: 09.11.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
105,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogens fortællerperson har på grund af en ikke-defineret livsstilssygdom isoleret sig i et gammelt sommerhus af frygt for corona.
Han har søgt isolering på sin kærestes råd. Undervejs i teksten opdager man, at hun har givet ham dette råd af egoistiske grunde. Fortælleren er åbenlyst deprimeret, og det går heller ikke godt med hans arbejde, hvor han har en fyring hængende over hovedet.

Teksten er en poetiske og følsom refleksion over livet og eksistensens fundamentale ensomhed. Fortælleren har angiveligt ingen børn, og det driver ham ud i tanker om sine forældre og de børn, han ikke har. I sin ensomme situation begynder han at iagttage virkeligheden med en skærpet opmærksomhed, der gør, at selv de mindste ting (en flue, en omstrejfende hund, et træ - forsidebilledet) får betydning, og han mindes de sider af sin barndom, hvor sære og tilsyneladende betydningsløse eksistenser havde indvirkning på hans liv, som f.eks. en stakkels evnesvag, som gav ham wienerbrød, indtil forældrene forhindrede kontakten. Bogens temaer er tidens og erindringens mystik samt de mange tilstedeværende ikke-tilstedeværende, der er en central del af livet.
Jan Gustafsson

Jan Gustafsson

Jan Gustafsson er lektor i latinamerikansk litteratur og kultur på Københavns Universitet. Han er også forfatter til romanerne Sommerfuglens skrig, Havanna Moon og Stille flyder Havannas gader.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite