Romaner & noveller

Krimier, kærlighedsromaner og spændende fortællinger – her finder du alt, hvad du har brug for til hyggelige stunder og store læseoplevelser. Gå på opdagelse i det store udvalg af kommende bestsellere og bøger, der tryllebinder og begejstrer.

Side
 1. Ny
  Sagaen om Ridder Dane Bind 2 Tempelriddernes Hemmelighed
  Kenn Sørensen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 16.09.2019
  250,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 2. Ny
  Lucius Nr. 1 Tema: På den anden side
  Cecilia Banfi, Efrain Trava, Anne-Marie Berglund, Adam Brones, David Guijosa, Jan Gustafsson, Sten Jacobsen, Zinaida Lindén, Lucas Ruiz, Viveca Tallgren
  Forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel Udgivelsesdato: 11.09.2019
  100,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 3. Ny
  Bagom alt kan jeg høre din sang Eva Andrea
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 10.09.2019
  249,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 4. Ny
  Caught in time Michael Owino
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 05.09.2019
  199,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 5. Ny
  Jeg fik ikke en båd Lommefilosofi fra Malmö til Manila t/r
  Hassan Sørensen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 02.09.2019
  49,99 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 6. Ny
  Nelly Socialrealistisk slægtsroman
  Rikke Høgh
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 16.08.2019
 7. Ny
  Svimmeltrappen Novelle
  Peter Gronbek
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 23.08.2019
  22,00 kr.
  E-bog

  inkl. moms

  Tilgængelig

 8. Ny
  Barndommen findes - og kroppen lever videre
  Susanne Marie Salskov
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 30.08.2019
  120,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

Side

Historier, der fortryller og fascinerer

Mennesker har fortalt hinanden historier og nedfældet dem i romaner i flere hundrede år. Den dag i dag er romaner og noveller stadig den mest populære form for litteratur. Til forskel fra fagbøgerne beskriver disse bøger fiktive historier og personer – til tider sågar hele verdener eller parallelle universer, som toner frem på siderne kun i kraft af forfatternes ord. En roman kan både have form som en kærlighedshistorie, en krimi eller fantasy. Og forskellige kombinationer af disse og andre undergenrer bliver også stadig mere populære. Her i vores shop finder du et bredt udvalg af både klassikere, krimier, science fiction og meget mere.

Lær af litteraturen – en god grund til at læse

Krig, kærlighed og venskab er blandt de helt klassiske emner i romaner og noveller. Det er der ikke noget at sige til, for bøger har en helt særlig evne til at formidle store, universelle følelser og temaer og lade os opleve verden med andre øjne. Historiske begivenheder rykker meget tættere på, når vi får lov at opleve dem i kraft af stærke beskrivelser og spændende skæbner, der kryber helt ind under huden. Det kan ingen nok så fantastisk fagbog hamle op med. Tøv derfor ikke med at kaste dig over romanlæsningen: det er ikke bare god underholdning, du lærer helt sikkert også noget om dig selv eller verden omkring dig.

Bestsellere og romaner leveret direkte til din dør

Hvis du leder efter en ny bog, som du kan fordybe dig i i flere timer, er du kommet det rigtige sted hen. Vores store udvalg af fascinerende fortællinger og romaner indeholder noget for enhver smag, så både krimifans og eventyrere får deres lyst styret. Du kan gå på opdagelse i vores shop i fred og ro hjemme fra sofaen og nemt og bekvemt få leveret spændingsromaner, potentielle bestsellere og magiske historier direkte til døren.