PIXI

PIXI

Personificeret Intelligens XI

Mattis Løfqvist

Paperback

124 sider

ISBN: 9788776916978

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 07.06.2010

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
99,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
PIXI er en Sci-Fi fortælling, i Cyberpunk genren.
Cyberpunk forbindes mest med de unge intellektuelle fra undergrundsmiljøet, men det er mere end det. Cyberpunk kombinerer avanceret videnskab såsom informationsteknologi og elementer af samfundsmæssig krise og sammenbrud.

PIXI foregår i en fremtid hvor Staten er privatiseret og liberalismen er ført ud i yderste konsekvens. - Vi følger bogens hovedperson og hendes actionfyldte flugt gennem et samfund hvor kloner er andenrangs mennesker. Undervejs erfarer hun at ikke alt er som det synes, og at en klonetkrop godt kan rumme flere personligheder - Men hvem har skabt kroppen hun besidder og hvorfor er hun på flugt?
Mattis Løfqvist

Mattis Løfqvist

Mattis Løfqvist, en 21 årig rebelsk Københavnerdreng, som har afsluttet 10 klasse på Bernadotteskolen og læser HF på Efterslægten.
Gennem 10 år har han spillet alle de typer af rollespil der findes, lige fra Ringenes Herre inspirerede senarier til futuristiske Vampyr spil.
Gennem en årrække har han været freelance arrangør af rollespil for klubber og fritidshjem i Vanløse og omegn

Website: www.pi-xi.dk/

Forfatter med rødder i Brønshøj

Brønsjoh Husum Avis

oktober 2010

Fortællingen foregår i en tid, hvor den vestlige verden er gået fra et demokratisk forbrugssamfund til en hybrid af et privatiseret og anarkistisk helvede. Statsbegrebet er privatiseret, og enhver må kigge sig over skulderen en ekstra gang, før de træder ud af hoveddøren. PIXI sætter
desuden spot på et højteknologisk klassesamfund, hvor kunstig intelligens kæmper mod eksklusion af samfundet, og hvor biologisk intelligens anskuer sig selv som rigtig. Kærlighed og følelser mellem kunstig skabt og biologisk intelligens er ganske enkelt ikke acceptabelt. Det er en intens og anderledes krimi, der cirkler
omkring en ung kvindes trængsler som kunstig intelligens. - Hvem er hun? - hvor
kommer hun fra ? og hvem er det, der forfølger hende?

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.