Trolden i Bjerget

Trolden i Bjerget

Ny

- om en lort på en myretue, og hvordan tre brødre består tre prøver og prøver at være cool samtidig

Unna Hvid

Hardcover

60 sider

ISBN: 9788743009788

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 15.07.2019

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
165,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Trolden i Bjerget" handler om tre prinsebrødre, som drager ud i verden for at se, hvordan den egentlig ser ud. Også lidt fordi Dronningen er pænt træt af den mindstes unoder. På vejen mod Bjerget som når helt op i Himlen, møder de Kvinden i Søen, og det er mindre godt, for hun vil æde dem. Her får Magnestrik et sværd og tilnavnet Magnus Sværdbærer. Senere møder de tre brødre Kong Lindorm, som bor i den mørke skov og kan folk til at stivne af skræk og blive til skulpturer i skoven. Her får Fredeprik sit tilnavn, Fredeprik Guldgiver. Til sidst kæmper de sig op ad Bjerget som når helt op i Himlen, nu med et marsvin i lommen, og her kommer det til den endelige kamp mod Trolden i Bjerget, og Julerik får sit tilnavn, Julerik Bjergåbner.

Men først skal de bestå tre prøver som kræver alt, hvad de har af snedighed, sammenhold og madpakker ...

"Trolden i Bjerget" er et moderne eventyr i moderne sprogbrug, som er inspireret af gamle keltiske og nordiske folkeeventyr. Bogen kan læses højt for børn i alderen 5-12 og der er indlagt små smil til forældrene undervejs.
Unna Hvid

Unna Hvid

Unna Hvid, født 1967, er cand.mag. i historie og dansk. Hendes foretrukne genrer er fortællinger, folklore, eventyr, folkeviser, myter, sagn, sagaer og historiske romaner. Og gerne i moderniseret form.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.