Vrede en mulighed for forandring
Ny

Vrede en mulighed for forandring

En kærlig guide til at forløse din vrede og bruge den konstruktivt. Med metoder fra psykoterapi, NLP-coaching, mindfulness-meditation, hypnose, Yin yoga og Kundalini yoga

Helene Lysekilde Goldberg

Bind 1 af 1 i denne serie

Paperback

152 sider

ISBN: 9788743032748

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 27.08.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
249,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Vil du lære om din vrede på en kærlig, omsorgsfuld og nærende måde? Så er denne bog til dig. Bogen er spækket med eksempler og øvelser, og du kommer hele vejen rundt.

Du lærer om, at vreden har en positiv hensigt. Om at sige nej. Om at se sagen fra flere synsvinkler. Om accept og tilgivelse. Om, hvad der sker i hjernen, når du bliver vred. Om, hvordan du kan møde din vrede uden modstand. Og du lærer, hvordan du kan forløse vrede dybt i din krop, dit nervesystem og dit ubevidste sind med hypnose og yoga.
Helene Lysekilde Goldberg

Helene Lysekilde Goldberg

Helene Lysekilde Goldberg er din guide på rejsen ind i vredens univers. Helene er reg. psykoterapeut, NLP master practitioner, master hypnoterapeut, yoga- og meditationslærer, yogaterapeut samt cand.scient.anth.

Helene er en erfaren skribent og underviser og har udgivet en række artikler og andre udgivelser inden for antropologi, yoga og livsstilsområdet. Hun brænder for at dele viden om, hvordan man kan leve i og med indre ro. Siden 2016 har Helene været indehaver af virksomheden Indre ro, hvor hun underviser og udbyder terapi.

En lærerig, kærlig og velskrevet bog

Bøger.org

september 2021

"Det er en spændende bog, og mange af øvelserne er ikke kun udviklet med henblik på at forløse vrede. Du vil derfor også kunne bruge øvelserne som led i din selvudvikling og bearbejdelse af mange andre følelser og problemstillinger".

"Vrede - en mulighed for forandring af Helene Lyskilde Goldberg er en lærerig, kærlig, omsorgsfuld, og velskrevet bog. Du får en bog, som tager læseren ved hånden hele vejen. Den kan varmt anbefales til dig, der har det svært med din vrede".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.