Onlinereklame

Med onlinereklame får du chancen for at præsentere din titel på relevante websites. Du når ud til dine læsere lige præcis der, hvor de bevæger sig, og øger på den måde opmærksomheden omkring din titel.

1. På baggrund af dit bogomslag udarbejder vi to bannere med fleksibelt format. Det betyder, at bannerets størrelse og format automatisk bliver tilpasset den webside, hvor banneret bliver vist.  Med dette fleksible banner er både rækkevidde og effekt bedre end med standard banner-reklamer.

2. Dine bannere bliver vist i en periode på fire uger på forskellige websites, som passer indholdsmæssigt til din titel. I den periode vises de op mod 50.000 gange.

3. Ved at klikke på dit online-banner kan interesserede gå direkte til vores webshop på bod.dk, hvor din bog bliver præsenteret og kan købes.

4. Når din online-reklamekampagne er afsluttet, får du en analyse med alle relevante informationer om din kampagne: antallet af visninger, antal klik og en liste over de websites, som bannerne er blevet vist på.

Vær opmærksom på, at bannerne bliver vist på grundlag af anvendte søgeord. Hvis du udbyder en e-bog, er der stor sandsynlighed for, at annoncen vises på websites, der omhandler e-bøger.

 

til bestilling

myBoD-LOGIN.