Pionerer siden 1998

  • Bogtryk fra kun ét eksemplar
  • Professionel support til forfattere og forlag
  • Bæredygtighed som princip
Illustration af en globus

200 medarbejdere fordelt på 9 lande

Danmark, Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig og Spanien

Illustration af en bog

65.000 forfattere og 3.500 forlag

Vi arbejder for alle, hvad enten man blot vil have sine værker trykt eller også vil have dem ud i boghandlen. Vi trykker også bøger for mange store og små forlag.

Illustration af en printer

30.000 bøger om dagen

Print-on-demand fra oplag 1 fra topmoderne produktion. Desuden har vi produktion og distribution i mange andre lande rundt om i verden.

Bestyrelsesmedlemmer i teamet
Bestyrelsens medarbejdere på bogmessen

Hvem er vi?

Dejligt, at du har fundet os! Vi er BoD - Books on Demand, og vi er her for at hjælpe dig med at realisere din drøm om at skrive din egen bog. Uanset om du er en erfaren forfatter eller ny forfatterspire, er du kommet til det rette sted!

Vores mission er at guide dig på din skriverejse og hjælpe dig med vores mangeårige ekspertise. Vi forstår, at det at skrive en bog kan være en spændende, men udfordrende proces. Det er præcis derfor, at vi er her for at gøre din rejse så nem og behagelig som muligt.

Vores platform giver dig alt, hvad du skal bruge for at gøre din bog til virkelighed. Du kan uploade dit manuskript og tilpasse det efter dine ønsker. Vi tilbyder forskellige formater, indbindinger og omslag, så du kan lave din bog præcis, som du vil have den. Og det bedste ved det hele? Du bevarer den fulde kontrol over dit arbejde og bestemmer selv, hvor og hvornår din bog skal udgives.

På arbejde til bogen
På arbejde til bogen

Vi arbejder for bogen

Du kan møde os hos BoD og lære vores team at kende på bogmesser, på sociale medieplatforme og ved mange andre bogrelaterede begivenheder! Vi elsker at dele vores passion for bøger med ligesindede og ville være glade for at møde dig personligt. Følg os på de sociale medier, udveksl idéer med andre forfattere, og få værdifulde tips og inspiration til dit næste bogprojekt.

Bæredygtighed som princip
Miljø

Bæredygtighed som princip


Vores mål er at producere bøgerne så miljøvenligt og ressourcebesparende som muligt.

Print-on-demand
Ingen overproduktion eller unødvendig opbevaring. Ingen bortskaffelse eller makulering af overskydende bøger.

Bæredygtige trykmaterialer
Vores papir er FSC-certificeret (FSC-C105338) og kommer fra ansvarlige kilder. Vi bruger ikke plastik til forsendelse eller indpakning af paperbacks.

Tips og tricks til din bog

Nyheder · Events · Boganbefalinger · Råd og vejledning · Konkurrencer
 

Til nyhedsbrevet

Energipolitik

Vi er stolte af vores ambitiøse mål baseret på klimavidenskab, som viser vores engagement i miljøet som pioner og teknologileder, samtidig med at vi altid bestræber os på at foregribe vores kunders og deres forbrugeres behov. Vi tilbyder miljøvenlige og energieffektive løsninger til udgivelse og produktion af e-bøger og bøger. Vi vil øge andelen af vedvarende energi i vores strømforsyning betydeligt i fremtiden. Vi inddrager vores leverandører og kontraktpartnere i dette mål for at reducere den absolutte udledning af drivhusgasser til nul senest i 2030.

Kombinationen af miljøbevidst og økonomisk adfærd er en selvfølge for os. Vi forstår dette som en omhyggelig brug af ressourcer, der er vigtige for produktionen, såsom træ, vand, energi og luft, hvilket vi opnår ved løbende at optimere brugen af dem og arbejde bæredygtigt. Vi har primært brug for papir, elektrisk energi og trykfarver til vores bogtryk. Vi foretrækker systemer og tjenester, der udnytter energi og råmaterialer effektivt. Vi har identificeret den mest effektive måde at bevare ressourcer på i brugen af energi og har derfor vedtaget en passende energipolitik.

Med denne energipolitik forpligter vi os til løbende at reducere energiforbruget, især i produktionen med de tilknyttede hjælpefaciliteter, samt de tilknyttede CO2-emissioner på en bæredygtig måde og i overensstemmelse med lovmæssige og andre krav. Det sker på baggrund af energimål, som fastsættes årligt af ledelsen. Vi sikrer, at vi har tilstrækkelige ressourcer og oplysninger til at nå de fastsatte mål og vores energistyringssystem. Energiforbruget måles, overvåges og evalueres af energiteamet. Vi kontrollerer og justerer løbende for at forbedre vores processer og aktiviteter. Energibesparende tiltag planlægges og gennemføres af energiteamet med støtte fra alle medarbejdere. Resultaterne af de energibesparende tiltag registreres, analyseres og evalueres med jævne mellemrum.

Samarbejdet mellem alle medarbejdere og leverandører er afgørende for realiseringen af energipolitikken. Derfor bliver medarbejderne regelmæssigt og grundigt informeret om status for energiprogrammet, uddannet og inddraget i implementeringen af det. Vi sikrer også, at relevant information altid er tilgængelig for vores medarbejdere.

Energipolitikken gælder på samme måde for alle områder, aktiviteter og processer i virksomheden for at sikre løbende forbedring af energiydelsen og EnMS.

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook