BoD Hjælp & Service

På denne side finder du hjælp til at komme videre med dit bogprojekt. I søgefeltet nedenfor kan du indtaste et søgeord og få svar på dine spørgsmål. Under "Downloads" finder du flere nyttige informationer, dokumenter og software. Vores omslagsberegner hjælper dig med at beregne de rigtige mål til dit bogomslag.

Søg i Hjælp & Service

 • Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har problemer med upload af min bog?

  Der kan opstå problemer ved upload af bogfiler pga. forskellige fejlkilder. Hyppige fejlkilder er:

  Forkert sidetal
  Antallet af sider der uploads stemmer ikke overens med det, der er angivet i bogprojektet. Tjek venligst om sidetallet i din PDF-fil stemmer med de oplysninger, du har angivet i myBoD. Ved at indsætte tomme sider i bogens begyndelse eller slutning kan du opnå det sidetal, som du ønsker, uden at du bliver nødt til at lave et nyt indhold.

  Forkert sideformat
  Sidernes format i PDF-filen stemmer ikke overens med det, der er angivet i myBoD. Sammenlign venligst det format, som du har indstillet i dit layoutprogram med det, som du har angivet i myBoD.

  Her finder du hjælp til at fremstille din bogblok med Microsoft Word: ${Weblink_Bogdesign_MS_Word}
  Her finder du hjælp, , hvis du benytter Adobe InDesign: ${Weblink_Bogdesign_InDesign}

  Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på vores servicetelefon 8088 5762 (kun fra dansk fastnet, ma.-fr. fra kl. 9.00 til 17.00) eller +45 3337 8777 (internationale- og mobilopkald), eller send os en e-mail på info@bod.dk.

Tilbage til resultatlisten

myBoD-LOGIN.