BoD Hjælp & Service

På denne side finder du hjælp til at komme videre med dit bogprojekt. I søgefeltet nedenfor kan du indtaste et søgeord og få svar på dine spørgsmål. Under "Downloads" finder du flere nyttige informationer, dokumenter og software. Vores omslagsberegner hjælper dig med at beregne de rigtige mål til dit bogomslag.

Søg i Hjælp & Service

 • Hvordan udformer jeg bogomslaget rigtigt?

  Det er vigtigt, at omslaget har det rigtige format og at bl.a. bogryggen er placeret det rigtige sted for at opnå et tilfredsstillende resultat. Vi anbefaler varmt, at omslaget udformes med et billedbehandlingsprogram (fx Photoshop, InDesign eller CorelDraw) og ikke med et tekstbehandlingsprogram (fx MS Word eller Open Office), som ikke egner sig til udformning af grafikker eller billeder.

  Hvis du har tænkt dig, selv at udforme dit omslag, skal du endelig kalde vores omslagsberegner frem, som du finder her: www.bod.dk/hjaelp/omslagsberegner.html
  Dér kan du beregne, hvilke mål din omslagsfil skal have for at passe perfekt til din bog.

  En anden løsning er at bruge vores online-editor easyCover direkte i dit bogprojekt til at fremstille et passende omslag. Når du er inde i dit bogprojekt i myBoD, ligger den under fanebladet "Upload + Tjek", hvor du nederst på siden kan klikke på "Start easyCover". Her kan du vælge mellem 20 omslagskabeloner i forskellige farvevarianter, som du kan tilpasse ved at tilføje en bagsidetekst og et eller flere billeder på for- eller bagsiden. Fordelen er, at du ikke behøver beregne omslagets format, men at easyCover automatisk tryller omslaget frem i den rigtige størrelse.

  Du finder yderligere, vigtige tips til udformningen af dit bogomslag her: www.bod.dk/fileadmin/user_upload_dk/Downloads/Dokumente/Tipps_und_Tricks/Udformning_af_omslaget.pdf

Tilbage til resultatlisten

myBoD-LOGIN.