Presse

BoD – Books on Demand er førende europæisk specialist og pioner inden for digital bogpublicering og uafhængig udgivelse. Siden 1997 har BoD været platform for udgivelse af bøger og e-bøger fra 1 eksemplar og erfaren partner for efterhånden mere end 45.000 forfattere og mere end 2.600 forlag. BoD tilbyder sine kunder en professionel løsning, der omfatter såvel produktion som salg og distribution af bøger og e-bøger – alt sammen i topkvalitet og 100 % "Made in Europe".

Pressekontakt
Lisbeth Jensen
 • Nyhedsarkiv 2020

  07.04.2020
  Danskere skriver sig gennem krisen - uafhængig bogudgivelse vinder frem i årets første forårsmåned

  De nye vilkår som følge af Covid-19 gør, at vi tilbringer det meste af vores tid hjemme. Som en positiv sidegevinst har det skabt grobund for et væld af sysler. Læsning, oprydning, madlavning, havearbejde, sang etc., og mange har helt konkret taget fat i drømmen om at gøre deres egen bog til virkelighed. Det mærkes tydeligt hos udgivelsesplatformen BoD, hvor man alene i marts 2020 har oplevet en stigning på 34 % i antallet af udgivelser sammenlignet med sidste år ved samme tid.
  Et omfattende studie af selvudgivelse i Europa, som BoD gennemførte for fjerde gang i efteråret, peger på, at de titler, der udgives i eget regi, bliver stadigt mere professionelle, og at vi danskere er gode til at skabe netværk samt at vi primært skriver for at formidle vores viden til andre.

  Læs videre

  Nyhedsarkiv 2019

  18.09.2019
  Tre seje Aarhus-forfattere fortæller om at udgive bøger selv

  Torsdag den 26. september inviterer udgivelsesplatformen BoD til forfatter-aften på Dokk1 for alle, der vil høre mere om at gøre sine egne bøger til virkelighed. Uanset om du har en viden, som du gerne vil dele med andre, en fortælling, en børnebog, digte eller noget helt femte, kan du nemlig udgive dine bøger selv. Undervejs kan alle interesserede bl.a. møde de tre lokale forfattere Bettina Møller Jensen, Mads Kamp og Jakob Ringgaard Clausen, som giver deres tips og råd til at udgive i eget regi.

  Læs videre

  Nyhedsarkiv 2018

  02.03.2018
  Anmelderrost Holbæk-forfatter indtager Krimimessen

  Den 17. og 18. marts lægger Fængslet i Horsens celler til Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Udover at blive inspireret til sin næste læseoplevelse kan alle, der leger med tanken om at springe ud som forfatter få en snak med uafhængig krimiforfatter og pensioneret lærer Michael Clasen, der er aktuel med den anmelderroste krimi ”Grådighedens pris”.

  Læs videre

  Nyhedsarkiv 2017

  28.06.2017
  Uafhængige forfattere bliver endnu stærkere på eReolen

  Udgivelsesplatformen for alle uafhængige forfattere BoD – Books on Demand tilbyder nu også deres forfattere udlån af e-bøger via eReolen. Det giver ikke alene de mange forfattere en ny mulighed for at nå endnu bredere ud med deres elektroniske udgivelser, samtidig kan brugerne af eReolen få adgang til en lang række interessante titler.

  Læs videre
  26.03.2017
  Uafhængige forfattere indtager Krimimessen

  Når FÆNGSLET i Horsens lægger celler til Nordeuropas største festival for krimi og spænding, kan alle, der leger med tanken om at springe ud som uafhængig forfatter, blive inspireret af blandt andre dramatiker Torbjørn Rafn, som gæster Krimimessen med sin debutroman ”Den højeste dom”.

  Læs videre

  Nyhedsarkiv 2016

  05.04.2016
  Danske selvudgivere blandt Europas mest erfarne

  Forlagsuafhængig bogudgivelse har etableret sig som en vigtig del af bogmarkedet i Europa. Selvudgivere gør målrettet brug af den nemme adgang til markedet og den kreative frihed over deres værk, og det sker med professionelle ambitioner. Særligt de danske selvudgivere trækker på en lang erfaring, udformer deres bøger professionelt og bruger i stigende grad bøgerne i forbindelse med deres arbejde. Det er nogle af resultaterne af den “Europæiske selvudgivelsesundersøgelse 2016“ foretaget af BoD – Books on Demand. Med knap 5.500 forfattere fra syv lande er undersøgelsen det største studie af selvudgivelse i Europa. For første gang rettede en del af undersøgelsen sig også mod danske læsere.

  Læs videre

  Nyhedsarkiv 2014

  27.08.2014
  BoD gennemfører ny europæisk selvudgivelsesundersøgelse

  Selvudgivelsesplatformen BoD gennemfører for andet år i træk international selvudgivelsesundersøgelse: denne gang med fokus på den tiltagende professionalisering blandt selvudgiverne.

  Læs videre
  04.06.2014
  Unge deler historier om psykisk sygdom i familien

  Cirka hver 12. ung i Danmark har en hverdag, der er præget af psykisk sygdom. Måske vågner de op og er bange for, hvordan mor eller far mon har det i dag, eller hvad der sker, når en søster eller bror pludselig går amok og til sidst bryder grædende sammen. Eller måske de kan ikke overskue at stå ud af sengen for at mødes med vennerne. For der er så mange mennesker og indtryk uden for døren, de ikke kan forholde dig til.

  Læs videre
  09.05.2014
  E-bøger booster selvudgiveres omsætning

  E-bøger bliver stadig mere populære, og det er noget, selvudgiverne kan mærke. Hos selvudgivelsesplatformen BoD imødekommer man udviklingen med en lang række nye salgskanaler.

  Læs videre
  13.02.2014
  Unge bryder tabuet og skriver om vold i familien

  Hvordan er det at have forældre, der altid råber ad hinanden og en far eller mor, der bliver så sur, at du løber ind på værelset og putter musik i ørerne? For du ved godt, hvad der kommer til at ske. Eller måske løber du, fordi du er bange for, at det denne gang er dig, der skal tage imod en lussing.

  Læs videre
  29.01.2014
  Skjern-pige kåret som årets forfattertalent i Region Midtjylland

  Det blev 17-årige Frederikke Efryd Vejen-Jensen fra Ringkjøbing-Skjern, der vandt den regionale novellekonkurrence og nu kan smykke sig med titlen årets forfattertalent. Konkurrencen, som blev arrangeret af selvudgivelsesplatformen BoD og det regionalt støttede projekt Historier i Spil, løfter sløret for et stort forfatterpotentiale i regionen.

  Læs videre
 • Brug af billeder til redaktionelle formål er honorarfri.

  Ved offentliggørelse bedes følgende billedkilde anvendes: BoD – Books on Demand

  Kontaktpersoner (fotos)

  Gerd Robertz

  (direktør)

  [ 788 KB]
  Download
  Lisbeth Jensen

  (marketingansvarlig Danmark)

  [ 822 KB]
  Download

  Bogproduktion (fotos)

  Bogproduktion 1

  [ 1 MB]
  Download
  Bogproduktion 2

  [ 722 KB]
  Download
  Bogproduktion 3

  [ 725 KB]
  Download

  Logo BoD

  Logo BoD (png)

  [ 22 KB]
  Download
 • Europæisk selvudgivelsesundersøgelse 2019

  I 2019 gennemførte BoD sin fjerde undersøgelse af selvudgivelse i Danmark og Europa. Resultaterne kan downloades i linket nedenfor:

  Download BoD selvudgivelsesundersøgelse 2019 som PDF

  Download infografik med resultater fra BoD selvudgivelsesundersøgelse 2016

 • Er du journalist eller blogger og ønsker at modtage et gratis anmeldereksemplar af en af vores forfatteres bøger? Du er velkommen til at sende en e-mail til presse@bod.dk med følgende oplysninger:

  - bogens titel og forfatterens navn

  - navnet på dit medie eller link til din blog

  - din postadresse

  Bemærk: vi behandler kun forespørgsler, der indeholder alle ovenstående oplysninger og forbeholder os retten til at vurdere hver forespørgsel individuelt.

myBoD-LOGIN.