Presse

BoD – Books on Demand er førende europæisk specialist og pioner inden for digital bogpublicering og uafhængig udgivelse. Siden 1997 har BoD været platform for udgivelse af bøger og e-bøger fra 1 eksemplar og erfaren partner for efterhånden mere end 45.000 forfattere og mere end 2.600 forlag. BoD tilbyder sine kunder en professionel løsning, der omfatter såvel produktion som salg og distribution af bøger og e-bøger – alt sammen i topkvalitet og 100 % "Made in Europe".

Pressekontakt
Lisbeth Jensen
 • Nyhedsarkiv 2020

  07.04.2020
  Danskere skriver sig gennem krisen - uafhængig bogudgivelse vinder frem i årets første forårsmåned

  De nye vilkår som følge af Covid-19 gør, at vi tilbringer det meste af vores tid hjemme. Som en positiv sidegevinst har det skabt grobund for et væld af sysler. Læsning, oprydning, madlavning, havearbejde, sang etc., og mange har helt konkret taget fat i drømmen om at gøre deres egen bog til virkelighed. Det mærkes tydeligt hos udgivelsesplatformen BoD, hvor man alene i marts 2020 har oplevet en stigning på 34 % i antallet af udgivelser sammenlignet med sidste år ved samme tid.
  Et omfattende studie af selvudgivelse i Europa, som BoD gennemførte for fjerde gang i efteråret, peger på, at de titler, der udgives i eget regi, bliver stadigt mere professionelle, og at vi danskere er gode til at skabe netværk samt at vi primært skriver for at formidle vores viden til andre.

  Læs videre

  Nyhedsarkiv 2019

  18.09.2019
  Tre seje Aarhus-forfattere fortæller om at udgive bøger selv

  Torsdag den 26. september inviterer udgivelsesplatformen BoD til forfatter-aften på Dokk1 for alle, der vil høre mere om at gøre sine egne bøger til virkelighed. Uanset om du har en viden, som du gerne vil dele med andre, en fortælling, en børnebog, digte eller noget helt femte, kan du nemlig udgive dine bøger selv. Undervejs kan alle interesserede bl.a. møde de tre lokale forfattere Bettina Møller Jensen, Mads Kamp og Jakob Ringgaard Clausen, som giver deres tips og råd til at udgive i eget regi.

  Læs videre
 • Brug af billeder til redaktionelle formål er honorarfri.

  Ved offentliggørelse bedes følgende billedkilde anvendes: BoD – Books on Demand

  Kontaktpersoner (fotos)

  Marko Kuck

  Direktion 

  [ 189 KB]
  Download
  Lisbeth Jensen

  PR-ansvarlig

  [ 194 KB]
  Download

  Bogproduktion (fotos)

  Bogproduktion 1

  [ 1 MB]
  Download
  Bogproduktion 2

  [ 722 KB]
  Download
  Bogproduktion 3

  [ 725 KB]
  Download

  Logo BoD

  Logo BoD (png)

  [ 22 KB]
  Download
 • Europæisk selvudgivelsesundersøgelse 2019

  I 2019 gennemførte BoD sin fjerde undersøgelse af selvudgivelse i Danmark og Europa. Resultaterne kan downloades i linket nedenfor:

  Download BoD selvudgivelsesundersøgelse 2019 som PDF

  Download infografik med resultater fra BoD selvudgivelsesundersøgelse 2016

 • Er du journalist eller blogger og ønsker at modtage et gratis anmeldereksemplar af en af vores forfatteres bøger? Du er velkommen til at sende en e-mail til presse@bod.dk med følgende oplysninger:

  - bogens titel og forfatterens navn

  - navnet på dit medie eller link til din blog

  - din postadresse

  Bemærk: vi behandler kun forespørgsler, der indeholder alle ovenstående oplysninger og forbeholder os retten til at vurdere hver forespørgsel individuelt.

myBoD-LOGIN.