Anmeldereksemplarer

Boganmeldelser i medierne hjælper dig med at blive mere synlig og ideelt set nå ud til hundrede- eller tusindevis af potentielle læsere. BoD hjælper dig med at gøre opmærksom på din bog ved at sende gratis anmeldereksemplarer til relevante aviser, magasiner, blogs og SoMe-kanaler (f.eks. Instagram eller Facebook).

Har medierne fået interesse for din bog? Vi har rigtig god erfaring med at sende anmeldereksemplarer ud på opfordring. På den måde sikrer du dig, at journalisten først rekvirerer din bog, når vedkommende har tid til læse og oprigtig interesse i at anmelde den. Det eneste, anmelderen skal gøre, er at sende en kort e-mail til presse@bod.dk med oplysninger om mediet, bloggen eller kanalen, den ønskede titel og leveringsadressen. Så sender vi straks et gratis anmeldereksemplar af din bog.

Journalister skal vedlægge en kopi af deres pressekort sammen med deres bestilling af anmeldereksemplaret.

Vi beder alle bloggere om at registrere sig gratis i BoD's boghandel og lægge en kort version af deres anmeldelse på artikeldetailsiden.

Ud over trykte anmeldereksemplarer af den ønskede titel giver vi også gerne gratis downloadlinks til e-bogen via Apple iTunes.

Brug denne service til din bogmarkedsføring, og informer medierepræsentanter om muligheden for at bestille anmeldereksemplarer under dit pressearbejde eller på din forfatterhjemmeside.

Vi giver også gerne boghandlerne et gratis eksemplar af din titel, hvis de beder om det. Når du kontakter boghandlerne, kan du fortælle dem, at de kan rekvirere din bog som et gratis læseeksemplar på info@bod.dk.


Flere services til din bogmarkedsføring

Lydbog

Din bog hos BoD audio! Bestil produktion og udgivelse af din bog som lydbog nu og nå ud til en helt ny målgruppe.

Til lydbogen

Tilstedeværelse på messer

Besøg en af Tysklands største bogmesser, og beundr din bog på BoD's stand. Ansøg nu til bogmessen i Leipzig eller Frankfurt.

Tilstedeværelse på messen

Online annoncering

Nå ud til læsere, der leder efter din bog. Gør reklame for din bog og e-bog med målrettet annoncering på Amazon.

Til online annonceringsydelse

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook