E-bog

 • Din e-bog på alle relevante platforme til alle typer af e-bogslæsere
 • Maksimer rækkevidden af dit indhold
 • Lav priskampagner for dine e-bøger

For at få mest muligt ud af dit bogprojekt anbefaler vi vores gratis e-bog. På den måde når du ud til flere læsere og gør dit indhold tilgængeligt hvor som helst og når som helst.

Vi konverterer e-bogen professionelt fra den trykte udgave af din bog. Vores interne kvalitetskontrol sikrer, at din e-bog kan vises på alle gængse læseenheder.

Din e-bog udgives online på alle gængse platforme og til alle gængse e-bogslæsere som f.eks. Kindle, Kobo, Apple og PocketBook.

0,00 kr.

 • Din e-bog konverteret professionelt
 • Distribution i 30 europæiske lande (+ CH, NO, GB, CAN, USA)

Hvad er fordelene ved en e-bog?

Ud over den traditionelle, trykte bog har en digital udgave stor merværdi. Dine læsere kan få adgang til dit indhold på nye måder ved hjælp af kliknavigation og interne eller eksterne links.

Vi optimerer layoutet af din e-bog til alle enheder og skaber et åbent design i modsætning til en trykt bog. Den flowbaserede tekst kan vises godt på alle skærmstørrelser og læserenhedsindstillinger. Enhedskompatibilitet giver dig mulighed for at nå ud til mange læsere, som til gengæld har en høj grad af brugerfrihed.

Da det åbne design også overholder detailspecifikationer og -standarder, understøttes din e-bog bredt, og det gavner din salgsrækkevidde.

E-bogen er en vidtrækkende markedsføringsmulighed, som du kan nå ud til mange læsere med. Du får også en høj indtægtsandel på 70% af nettoprovenuet fra din e-bog.

Udlejning af e-bøger

Du kan gøre din bog endnu mere kendt, hvis du også vælger gratis e-bogsudlån. På den måde får din e-bog mulighed for at komme på eReolen og bliver derved endnu mere synlig og tilgængelig for dine læsere.

Sådan forvandler du din bog til en e-bog

En digital udgave af din bog kræver blot nogle få trin. Du kan tilføje e-bogen til dit bogprojekt gratis som en valgmulighed.

 1. Du har valgt et af vores tre Publish-produkter.
 2. Den gratis e-bog er allerede valgt for dig i myBoD.
 3. Når du har færdiggjort dit projekt, dvs. godkendt det til udgivelse, kan du læne dig tilbage og slappe af.
 4. Din e-bog vil nu blive konverteret af BoD. Vi sørger for, at indholdet fra din bog er optimeret til alle læseenheder.
 5. Vores interne kvalitetskontrol sikrer, at din e-bog lever op til bogbranchens krav.
 6. Din e-bog får sit eget ISBN og udgives af BoD hos alle større forhandlere (f.eks. Saxo.com, Gucca, eReolen, Apple og Google).
 7. For hver solgt e-bog modtager du din forfatteravance på 70 % af nettoprovenuet hver tredje måned.

Bemærk venligst: Ikke alle bøger egner sig til e-bogskonvertering. Efter din bestilling vil vi tjekke din titel og beslutte, hvilket format der bedst afspejler dit indhold. Hvis du ikke hører mere fra os, er din titel egnet som e-bog, og vi konverterer den gratis for dig. Men hvis din bog ikke er egnet til konvertering, vil vi informere dig via e-mail. Du kan finde flere oplysninger om e-bogen i vores FAQs og på vores blog.

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook