Korrektur

  • Stavning, grammatik og tegnsætning
  • Kvalitet fra professionelle korrekturlæsere
  • Din bog i udgivelseskvalitet
Eksempel på en tekstkorrektur

Optimer kvaliteten af din tekst!


Stavefejl, grammatiske fejl og forkert tegnsætning sniger sig ofte ind helt ubemærket. På grund af det stærke fokus på indholdet bliver næsten alle forfattere "blinde" for disse fejl. Derimod springer de ofte i øjnene hos læserne. Det virker uprofessionelt og kan i værste fald resultere i negative anmeldelser.

Det kan du nemt undgå med en professionel korrekturlæsning fra BoD. På den måde frigør du også ressourcer hos dig selv til at fokusere på andre aspekter af din udgivelse. Imens læser vi korrektur på dit manuskript samt på de tilhørende reklametekster.

45 kr. pr. standardside

  • Standardside: 1.500 tegn inkl. mellemrum, med forbehold for kompleksitet og fejltæthed.
  • Minimum ordreværdi: 900 kr.

Anmod nu

Flere services til dit bogprojekt

Redigering

Udgiv i forlagskvalitet med professionel redigering af vores erfarne redaktører. Indholdsmæssig og redaktionel feedback og sproglig finpudsning optimerer din tekst og giver din bog den bedst mulige start.

Til Redigering

Redigeringsprøve

Fungerer historien og din tekst? Hvis du har brug for hjælp til din skrivning og gerne vil have et første feedback på dit manuskript, så er en redigeringsprøve lige noget for dig.

Til Redigeringsprøve

Bogblokdesign

Din bog vil se virkelig professionel ud med en perfekt designet typografi. Vores layouts ser ikke bare godt ud, de overbeviser også med professionelle skrifttyper, genretypiske detaljer og design og optimal læsbarhed.

Til Bogblokdesign

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook