Design af omslag

  • Det perfekte førstehåndsindtryk af din bog
  • En vigtig faktor for din bogs synlighed
  • Professionelt design og genretypisk layout
Illustration af et bogomslag

Designeromslag til din bog

Benyt lejligheden til at give et stærkt førstehåndsindtryk! Bogomslaget er dit visitkort og det første, læserne ser af din bog. Et professionelt designet bogomslag tiltrækker opmærksomhed og er en vigtig del af din bogmarkedsføring.

Appellér til din målgruppe med et attraktivt design. Bogomslag formidler stemninger, følelser og temaer - den perfekte mulighed for at vise dine læsere, hvad din bog handler om, og hvad de kan forvente.


Premium design af omslag

Vil du gerne have et skræddersyet professionelt design, der passer perfekt til din bog? Med Coverdesign Premium samarbejder vi med dig om at udvikle ideer og realisere din vision. Vores grafikere udarbejder to forslag, der præsenterer din bog på bedste vis.

2.699 kr.

Bestil nu

  • Illustration af bogomslag Peace of Soul af Sinah Speckle

Cover Design Plus

Er du på udkig efter et unikt genretypisk design til din bog? Så finder du mange aktuelle omslagsdesigns hos Coverdesign Plus. Hvert af disse designs er unikt og vil kun blive brugt til dit bogprojekt. Vælg mellem en række skabeloner af høj kvalitet i forskellige genrer. Du kan finde vores online-editor easyCover i myBoD-projektsektionen.

1.199 kr.

til myBoD

  • Illustration af bogomslaget til Citater
  • Illustration af bogomslaget til Jorde universet
  • Illustration af bogomslaget til Pappi og
  • Illustration af bogomslaget til Teachers meet social workers

Flere services til dit bogprojekt

Redigering

Udgiv i forlagskvalitet med professionel redigering af vores erfarne redaktører. Indholdsmæssig og redaktionel feedback og sproglig finpudsning optimerer din tekst og giver din bog den bedst mulige start.

Til redigeringstjenesten

Design af bogblok

Din bog vil se virkelig professionel ud med perfekt designet typografi. Vores layouts ser ikke bare godt ud, de imponerer også med professionelle skrifttyper, genretypiske detaljer og design og optimal læsbarhed.

Til bogblokdesign

Produktbeskrivelse

Væk potentielle læseres interesse med blot et par ord. En effektiv bagsidetekst er afgørende for bogmarkedsføring og viser dine læsere, hvad der er specielt ved din bog.

Til produktbeskrivelse

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook