Onlinereklame - din bog på relevante websites

  • Øg kendskabet til din bog
  • Nå ud til din målgruppe
  • Din bog som bannerreklame

Med onlinereklame får du chancen for at præsentere din titel på relevante websites. Du når ud til dine læsere lige præcis der, hvor de bevæger sig, og øger på den måde opmærksomheden omkring din titel.

  1. På baggrund af dit bogomslag udarbejder vi to bannere med fleksibelt format. Det betyder, at bannerets størrelse og format automatisk bliver tilpasset den webside, hvor banneret bliver vist. Med dette fleksible banner er både rækkevidde og effekt bedre end med standard banner-reklamer.
  2. Dine bannere vil blive vist i en periode på fire uger på hjemmesider, der matcher indholdet i din titel. I løbet af denne periode vil de blive vist omkring 50.000 gange.
  3. Ved at klikke på dit online-banner kan interesserede gå direkte til vores webshop på bod.dk, hvor din bog bliver præsenteret og kan købes.
  4. Når din online-reklamekampagne er afsluttet, får du en analyse med alle relevante informationer om din kampagne: antallet af visninger, antal klik og en liste over de websites, som bannerne er blevet vist på.

Vær opmærksom på, at bannerne bliver vist på grundlag af anvendte søgeord. Hvis du udbyder en e-bog, er der stor sandsynlighed for, at annoncen vises på websites, der omhandler e-bøger.

Den titel, du reklamerer for, må ikke indeholde virkelige begivenheder som naturkatastrofer, menneskeskabte katastrofer, sundhedsmæssige nødsituationer, tragedier, der påvirker mange mennesker, eller offentlige personers død.

2.199 kr. engangsbeløb

Dine reklamebannere vil blive vist omkring 50.000 gange i en periode på ca. fire uger.


Til bestilling


Eksempel

Visningen af din titel vil indeholde de bibliografiske data og et billede af omslaget.


Flere services til din bogmarkedsføring

Lydbog

Din bog hos BoD audio! Bestil produktion og udgivelse af din bog som lydbog nu og nå ud til en helt ny målgruppe.

Til lydbogen

Din bog på Bogforum i København

Besøg Danmarks største bogmessen og få din bog med på BoD´s messestand. Nå ud til nye læsere og netværk med forfatterkolleger og andre branchefolk.

Din bog på Bogforum

Anmeldereksemplarer

Gratis forsendelse af et anmeldereksemplar af din bog til journalister og bloggere.

Til anmeldereksemplar

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook