Shop-widget

Vækker dit flotte bogomslag interessen hos potentielle læsere? Vejen til en købsbeslutning er kort, hvis man kan gå direkte til bogen i BoD Shoppen med et enkelt klik.

Med shop-widgeten kan du designe en aktiv knap eller element til dine titler, som du kan bruge på din hjemmeside til at lede interesserede læsere direkte til din bog i BoDs bogshop via et link.

I myBoD kan du nemt tilpasse farven og størrelsen på shop-widgetten til din bog og din hjemmeside og eksportere HTML-koden.

Det bedste af det hele er, at du modtager 50% mere royalty fra salg via BoD-bogshoppen end fra salg via andre distributionskanaler.

Trin-for-trin instruktioner

Åbn først myBoD, klik på Services > Shop-widget, og vælg den ønskede titel ved at indtaste titlen.

Når du har valgt en titel, kan du vælge at vise den som en "Stor boks 300x525 px", "Lille boks 300x260 px" eller som en "Knap 268x40 px". Det tilsvarende display vises umiddelbart til højre.

 • Knappen er en simpel knap, der blot viser teksten "Til BoD Bogshoppen".
 • Den lille boks viser et omslag, titlen, forfatteren, udsalgsprisen, et "Prøv den nu"-link og knappen "Gå til BoD Bogshoppen".
 • I den store boks er der også tilføjet en tekst, så vidt widgettens dimensioner (300x525 pixels) tillader det.

Du kan nu justere farven på shop-widgetten, tilføje konturer og vælge mellem en skrifttype med eller uden seriffer.

Hvis du vil gemme tilpasningerne til fremtidige widgets, kan du bruge knappen "Gem layout". På den måde kan du sikre en ensartet visning af flere titler på din hjemmeside.

Når du er tilfreds med alle indstillingerne, kopierer du den genererede kode og indsætter den på det ønskede sted på din hjemmeside.


Hvornår er shop-widgetten tilgængelig for en titel?

Der kan kun henvises til titler, der allerede er lagt ud i vores Bogshop. Du vil derfor kun finde titler i widgetgeneratoren, som allerede har fundet vej til BoD Bogshopen. Af tekniske grunde kan der være en lille forsinkelse i oplistningen af bøger og især e-bøger.


Tekniske detaljer om shop-widget'en

Koden til shop-widgetten er HTML og Javascript. Koden kan indlejres i HTML-koden på en hjemmeside og fører derefter til den ønskede visning.


Shop-widget på din egen hjemmeside

Kodestykket skal indsættes i kildekoden på din egen hjemmeside. Integrationen afhænger af det anvendte website-byggesæt (f.eks. Jimdo, wix.com, IONOS) eller content management-system (f.eks. Wordpress, Joomla, Drupal). Koden skal integreres som HTML-kode, byggesættet eller CMS'et skal tillade ekstern JavaScript, så den indsatte widget vises korrekt for besøgende på websitet.


  Flere services til din bogmarkedsføring

  Lydbog

  Din bog hos BoD audio! Bestil produktion og udgivelse af din bog som lydbog nu og nå ud til en helt ny målgruppe.

  Til lydbogen

  Tilstedeværelse på messer

  Din bog på Bogforum i Bella Center i København. Bestil en af de eftertragtede messepakker.

  Tilstedeværelse på messen

  Online annoncering

  Nå ud til læsere, der leder efter din bog. Gør reklame for din bog og e-bog med målrettet annoncering på relevante websites.

  Til online annonceringsydelse

  BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook