Udgiv bog

Udgiv din bog som e-bog og trykt bog - nemt, risikofrit og på attraktive vilkår. Du skal blot uploade dit manuskript, vælge bogens udstyr og butiksprisen og efter få dage kan din bog bestilles i boghandlen.

Med selvudgivelse går det ud på at opnå den bedste kombination af professionel produktion, fleksibel udformning og den mindst mulige risiko. BoD tilbyder dig trykte og elektroniske bøger i førsteklasses udformning, personlig service og omfattende salgskanaler via mange onlineshops og boghandlere.

 

Risikofrit og lukrativt: hvordan fungerer det?

Vores udgivelseskoncept bygger på idéen om først at trykke din bog, når en kunde har bestilt den. Vi gemmer de digitale bogfiler og registrerer bogdataene i boghandlernes bestillingssystem. Så snart en kunde bestiller bogen, trykker vi den inden for kort tid og sender den af sted til vedkommende. Samtidig registrerer vi din avance til udbetaling. På den måde opstår der ingen udlæg til produktion, og du har som forfatter altid den fulde kontrol over dine bogprojekter.

 


Fleksible vilkår

  Lave oprettelsesgebyrer fra 399 kr.
  Ingen løbende udgifter
  Kun 1 års kontraktperiode
  Frit valg: trykt bog med tilvalg af e-bog
  Nyt for e-bøger: Kampagnepris og Udlån

Gældende for nye BoD Classic- og Comfort-projekter. Du finder flere informationer under Produkter og priser.

Så enkelt er det at udgive med BoD

Så enkelt er det med BoD

Har du et færdigt manuskript, som du godt kunne tænke dig at gøre tilgængeligt som trykt bog og e-bog via alle vigtige boghandelskanaler? Videoen her viser, hvor nemt det er at realisere dit bogprojekt, og hvor mange spændende muligheder, du har undervejs, f.eks. diverse premiumydelser som bogdesign, redigering og marketingservices.

Start video

Lukrativ avance - udgiv bog med BoD

attraktiv fortjeneste fra 1 eksemplar

Uanset om du udgiver e-bøger eller trykte bøger, får du en attraktiv forfatteravance for hver solgt eksemplar. Avancen bliver udbetalt hver tredje måned. Nyd godt af en avance på op til 80 % af nettoprovenuet ved salg af en e-bog. For trykte bøger fastlægger du selv avancen, idet du vælger butiksprisen. Vi anbefaler som udgangspunkt en avance på 10 %.

Beregn nu

Udgiv din nye bog med BoD

Din nye bog og e-bog

Du påbegynder dit nye bog-projekt i myBoD og vælger det passende produkt til din udgivelse. 

BoD E-bog: E-bøger uden trykt udgive
BoD E-Short
: Korte e-bøger med maksimalt 80 sider
BoD Classic: Trykt bog med mulighed for e-bogs-udgave
BoD Comfort: Projektpartner, eksemplar til gennemsyn og meget mere.

Fastlæg derpå din bogs udstyr samt salgsprisen. Efter upload og frigivelse af dine filer bliver din titel koblet til boghandlen og kan bestilles af dine læsere til hver en tid.

Grænseløst salg

Grænseløst salg

Din titel udkommer med eget ISBN i den nationale og internationale boghandel i alle boghandlere og mange online-shops, f.eks. Saxo.com, Arnoldbusck.dk, Bog-ide.dk, Riidr.com, Mofibo.com, Elgiganten, Ebogreolen.dk, Google Play og Apple iBookstore. På den måde har du fordel af maksimal rækkevidde. Hvad enten din læser ønsker at købe din bog i en boghandel, i en onlineshop eller per App, tilbyder du den størst mulig rækkevidde.

Registrér dig her

Bogdesign og redigering

Forfatterservices


Omslagsdesign, redigering, online-reklame og meget andet. Et professionelt bogprojekt består af mange dele. Med BoDs forfatterservices kan du kombinere præcist de ydelser, der kan gøre din bog til en succes.

mere info

Bogudstyr

Bogudstyr


De mange udstyrsmuligheder for BoD-bøger gør det muligt for dig at få det perfekte udseende på din bog. Lad din fantasi få frit løb.

Mere info

Bogsalg

Salg


Med BoD kan du ikke alene sælge din bog i Danmark, men også i USA, Canada og Storbritannien. Med  gratis internationalt salg kan du uden ekstra arbejde nå ud til mange flere læsere.

Mere info

 

 

myBoD-LOGIN.