Illustrationer

  • Gør din bog til noget helt særligt
  • Skræddersyede og håndlavede tegninger
  • Giver din bog liv og karakter
Illustration af en bogillustration

Illustrationer gør din bog unik!

Kærlige detaljer eller helsidetegninger, i farver eller sort/hvid, billedbog eller fantasyroman: I kombination med bogblok- og omslagsdesign skaber illustrationerne en samlet komposition af høj kvalitet. De fortæller historier, gør komplicerede ting enkle, forklarer, dekorerer og vækker følelser.

Fra vignetter og omslagsillustrationer til verdenskort - vi samarbejder med dig om at udvikle et koncept til din bog. Vi samarbejder med illustratorer, hvis arbejde inspirerer os, og som er kreative i en række moderne og klassiske stilarter.

Eksemplerne er tænkt som inspiration og giver et indtryk af de forskellige stilarter og typer af illustrationer. Priser på illustrationer beregnes altid individuelt for hvert projekt - men du kan finde et par priseksempler her som en guide. Kontakt os gerne - så finder vi ud af sammen, hvad der passer til din bog, og giver dig et individuelt og uforpligtende tilbud.

Pris på forespørgsel

  • Illustration efter dine idéer
  • Akvarel, kul, grafittegning
  • Farvet blyant, pastel


Til forespørgslen


Flere services til dit bogprojekt

Design af bogblok

Din bog vil se virkelig professionel ud med perfekt designet typografi. Vores layouts ser ikke bare godt ud, de overbeviser også med professionelle skrifttyper, genretypiske detaljer og design og optimal læsbarhed.

Til bogblokdesign

Design af omslag

Omslaget har stor indflydelse på, hvordan din bog modtages af læseren. Et professionelt omslag når ud til målgruppen og sætter scenen for din bog.

Til omslagsdesign

Forsiden

Væk potentielle læseres interesse med blot et par ord. En effektiv produktbeskrivelse er afgørende for bogmarkedsføringen og viser dine læsere, hvad der er særligt ved din bog.

Til produktbeskrivelse

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook