Lydbog

 • Forvandl din bog til en lydbog
 • Vælg mellem mange professionelle oplæsere
 • Få adgang til nye målgrupper
Foto af en ung kvinde med høretelefoner

Vi vil gerne give dig en helstøbt løsning, når du udgiver dine bøger med os. Det gælder ikke kun for paperback, hardcover og e-bog. Du har også mulighed for at henvende dig til læsere, der foretrækker lydbøger.

Vi er glade for at kunne tilbyde dig lydbogsproduktion med professionelle speakere og udgivelse via Storytel, BookBeat, Spotify, Google, Apple og mange andre platforme og streamingtjenester.

Du skal blot udfylde vores forespørgselsformular, vælge den perfekte stemme til din bog, og så sørger vi for produktion og distribution.

Blogartikel: Læs mere om lydbogsservicen

fra 1.399 kr. pr. time

 • Prisen er baseret på den forventede længde af lydbogen og den valgte stemme.
 • Minimumsbestilling: En time


Forespørg nu


Distribution af lydbøger

For at præsentere din bog for den størst mulige målgruppe vil den blive tilbudt via alle relevante kanaler for salg, udlejning og streaming af lydbøger, for eksempel Audible, BookBeat, Spotify og storytel.

Udgifter til lydbøger

Udgifterne afhænger af den forventede længde af den færdige lydbog.

En færdig lydbogstime (afhængigt af indtaleren): Fra 1.399 kr.

En bog med 400 sider (hvor hver side indeholder 1500 tegn inkl. mellemrum): Fra 16.391 til 23.441 kr.


Sådan forvandler du din bog til en lydbog

En vellykket lydbog i få trin. Med myBoD kan du nemt bestille din lydbog.

 1. Vælg en af dine trykte bøger, som du har udgivet hos BoD.
 2. Du vælger den perfekte stemme fra en pulje af professionelle indtalere og fortæller os om de særlige træk ved din tekst.
 3. Vi tjekker din titel for gennemførlighed og tilgængelighed af stemmeskuespillere og giver dig et tilbud, hvis din bog er egnet.
 4. Hvis du accepterer vores tilbud, vælger du et layout og en farve, så vi kan konvertere dit cover til lydbogsmarkedet.
 5. Derefter starter vi produktionen, og din lydbog vil være klar i løbet af 4-6 uger.
 6. Vi giver dig lydbogen som en mp3-fil til privat brug og organiserer distributionen, så din lydbog kan findes på over 100 lydbogsplatforme efter seks uger.
 7. Du modtager 70 % af nettoprovenuet fra alle salg, streams og udlejninger.

Bemærk venligst: Ikke alle bøger egner sig til lydbogsproduktion. Efter din anmodning tjekker vi din titel og sender dig en accept eller et afslag. Vi kontrollerer titlens indhold og nøjagtighed. Hvis du har spørgsmål, kan du læse vores ofte stillede spørgsmål om lydbøger eller sende os en e-mail til info@bod.dk.


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ofte stillede spørgsmål


Flere services til dit bogprojekt

Korrekturlæsning

Udgiv i forlagskvalitet med professionel redigering af vores erfarne redaktører. Indholdsmæssig og redaktionel feedback og sproglig finpudsning optimerer din tekst og giver din bog den bedst mulige start.

Til redigeringstjenesten

Ekspertise i plot

Fungerer historien og karaktererne? Hvis du har brug for hjælp til din skrivning og gerne vil have feedback på plotstruktur, spænding, vendepunkter og karakterkonstellationer, er en plotgennemgang perfekt for dig.

Til plotgennemgangen

Forsiden

Væk potentielle læseres interesse med blot et par ord. En effektiv bagsidetekst er afgørende for bogmarkedsføring og viser dine læsere, hvad der er specielt ved din bog.

Til bagsideteksten

BoD på InstagramBoD nyhedsbrev tilmeldingBoD på YouTubeBoD på Facebook