Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Manifestationskalender 2019
Jensen, Bettina Møller
Paperback
412 Sider
ISBN 978-87-430-0248-2
kr. 185,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Manifestationskalender 2019

Loven om Tiltrækning reagerer på det, du føler om det du siger og tænker. Den ultimative måde at mærke følelsen fra det du ønsker dig, er at skrive om det.

Skriv dine drømme, ønsker og længsler til live med denne manifestations kalender, så du også kan skabe det liv du længes efter.

Månens faser påvirker os alle. I denne manifestations kalender får du både ritualer til fuld- og nymåne, samt de vigtigste overskrifter for hver fuld- og nymåne fase.

Sæt pen til papir og lad eventyret begynde.

Bettina Møller Jensen

Bettina Møller Jensen er ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards. Via coaching, undervisning og træning hjælper Bettina mennesker med at opnå mere frihed, handlekraft og glæde i livet, ved at mestre Loven om Tiltrækning. Bettina har undervist i hundredvis af mennesker i, hvordan Loven om Tiltrækning bruges bevidst.

Bettina ved hvad hun taler om, når det kommer til Loven om Tiltrækning og er førende indenfor sit felt. Som den eneste i Danmark, er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå. Bettina går under tilnavnet: The Danish LOA Queen.

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.