Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Exodus
Sass Larsen, Henrik
Paperback
140 Sider
ISBN 978-87-430-0090-7
kr. 175,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
 • Beskrivelse
 • Forfatter
 • Pressen siger (3)

Exodus

Nyt Centrum-venstre er en debatbog skrevet af socialdemokratiets gruppeformand, og som i et direkte sprog giver en anvisning på, hvordan de vestlige socialdemokratiske partier kom ud af deres krise og igen bliver samfundsstyrende. Det er et opgør med mellemøstlig migration og stigende ulighed, og et ideologisk kompas for udviklingen af centrum-venstre. Det er et moderne koncept for samarbejde med erhvervsliv og et opgør med årtiers narkopolitik m.m.

Henrik Sass Larsen

Henrik Sass Larsen, f. 1966. Medlem af DSU siden 1982. Forbundsformand for DSU 1992-1996. Medlem af Folketinget siden år 2000. Har beklædt tillidsposter som økonomisk-politisk ordfører, skatteordfører, finansordfører, politisk ordfører m.fl. Erhvervs- og vækstminister 2013-2015. Nuværende gruppeformand for den socialdemokratiske folketingsgruppe.

  • Kristeligt Dagblad

   Henrik Sass går nye veje i dristigt bogudspil

   "Socialdemokraten Henrik Sass Larsen er ikke bange af sig. Han er ikke alene sit partis "grå eminence" og formentlig kommende finansminister i en ny S-regering, men leverer nu også sit bud på en meget efterlyst ideologisk - eller politisk - idé-debat med sin nye bog, "Exodus - vejen frem for centrum-venstre".[...] Resultatet er en usædvanlig bog på kun 130 sider med en noget uhomogen emnekreds og en udtryksform, der ligger talesproget nær. Dermed kan den ret ubesværet læses af de fleste. [...] Der er ganske god sammenhæng i Sass' stribe af forskellige politiske udspil i bogen, også i de omtalte ideologiske betragtninger. Det gælder også de overraskende udspil i delvis modsætning til Socialdemokratiets hidtidige politik, måske mest markant med forslag om lovliggørelse af hash og en stærk opfordring til klar støtte til Israel i konfrontationen med muslimske nabolande.[...] Bogen forekommer at være uden fortilfælde og er alene derfor svær at give karakter. Men forfatterens dristige udspil og ambitiøse målsætning - sammenholdt med bogens tilgængelighed - gør den klart til den bedste i en hidtil uprøvet genre."
   01.05.2018

  • Politiken

   Sass Larsen i røg og damp

   "Henrik Sass Larsen har skrevet en indigneret debatbog båret af ideologisk klarsyn, vilde skud i luften og et håb for centrum-venstre. En modig bog fra en mand, der med høj risiko kaster taktik og kalkule over bord med højst et år til næste valg."
   01.05.2018

  • BT

   Sass Larsens vej frem

   "Denne bog må være skrevet af privat-Henrik, for selv om han er gruppeformand og medlem af ledelsen, kommer han med masser af forslag, der ikke er Socialdemokratiets politik. Bogen udkommer ikke på et normalt forlag, men på BoD, Books on Demand, hvor enhver kan publicere, hvad han vil, primært som e-bøger. Bogen er ikke specielt dårligt skrevet, men kunne have haft gavn af en redaktør."
   01.05.2018

myBoD-LOGIN.