Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Nikolaj
Liebst, Mark
Paperback
156 Sider
ISBN 978-87-7170-462-4
kr. 149,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
 • Beskrivelse
 • Forfatter
 • Pressen siger (1)

Nikolaj

Nikolaj er 15 år og går i niende klasse. Han er for alvor blevet ramt af den frygtede pubertet, er meget genert og har ikke ret mange venner. Han er flov og gemmer sig i sine drømme, iført sin grønne T-shirt og sine hvide tennissokker, med blå og røde striber. Det er, og bliver yndlings sokkerne og de kan uanset hvad, altid bruges en dag mere... Udover det, er han bøsse og håbløst forelsket i Jannik fra sin klasse. Det er der næsten ingen der ved. Men en meget varm og yderst pinlig dag i april, bliver Nikolaj nødt til at se virkeligheden i øjnene. Det har hans klasselærer Lisbeth sørget for.

"Bøsser, bumser & beskidte sokker" er første bog i serien om Nikolaj.

Mark Liebst

Mark Liebst er født d. 3 marts 1992. Han debuterede i 2016 med ungdomsromanen "Nikolaj - Bøsser, bumser & beskidte sokker." - "Et dybdegående problembarn" er hans første digtsamling.

  • dinboganmelder.dk

   4 stjerner til Nikolaj

   Anmeldelse af Sanne Pedersen skrevet 14/06-2016 ”Må sige det er en anden genre jeg er vant til at læse, men må sige jeg aldrig har grint så meget da jeg læste den.” ”Godt gået Mark, du har skrevet en rigtig god bog. Kan ikke finde ud af om bogen handler om dig selv eller om du har opdigtet det? Men hvis det er om dig, vil jeg sige til dig det er velskrevet og godt formuleret. Skulder klap, du tør at stå frem.“ Læs hele anmeldelsen på dinboganmelder.dk
   01.06.2016

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.