Entdecken Sie über 100.000 Titel im BoD Buchshop!

Vi er der fortsat for dig! Gå på opdagelse i en masse nye bøger, bestil online, og få dem leveret lige til døren.

Mad og

gastronomi

Romaner

og noveller

Børne- og

ungdomsbøger

OPDAG OG KØB NYE BØGER OG E-BØGER ONLINE

  • Særlige forfattere
  • Særlige bøger

BOD BOGSHOP

Gå på opdagelse i BoD Bogshop og vores helt særlige sortiment! Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af selvudgivelses-titler fra forfattere og forlag, der beriger enhver bogreol – fysiske såvel som digitale.

BOD - BOOKS ON DEMAND

BoD blev grundlagt i 2001 og er den erfarne partner for forfattere og forlag, der ønsker at udgive e-bøger og bøger i oplag fra ét eksemplar ad gangen. Vores kunder trækker på et omfattende salgnetværk, som tæller både den fysiske boghandel og et væld af onlinekanaler i Danmark og internationalt, og har adgang til professionel hjælp og rådgivning i alle faser af deres bogprojekt.

SELVUDGIVELSE

Forfattere, der udgiver selv, vælger bevidst et alternativ til traditionel forlagsudgivelse. Med selvudgivelse får alle, der skriver og ønsker at udgive deres tekster, muligheden for at gøre dette uafhængigt og uden finansiel risiko.

PRINT ON DEMAND

Den teknologi, der har muliggjort selvudgivelse, hedder print on demand. I modsætning til klassiske oplagstryk bliver bøgerne først trykt i det øjeblik, de bliver bestilt. Processerne er så forfinede og nøje afstemt, at læseren nærmest ikke mærker nogen forskel i forhold til lagerførte titler. Med print on demand får forfattere mulighed for at udgive uden finansiel risiko og skåner samtidig miljøet.