Ekstra: illustration og produktbeskrivelse

Det er i de små detaljer, man kan se det professionelle ved en bog: tiltalende illustrationer og professionelle billeder understreger fortællingen rent grafisk, farverige tegninger giver børnebøger intensitet, og en god bogbeskrivelse vækker læserens opmærksomhed for din bog. Kontakt os gerne – vi sørger for et individuelt tilbud, som svarer til dine ønsker og understreger det særlige ved din bog. Hvis ønsket kan du også få hjælp til digitaliseringen af manuskripter, som kun foreligger i papir- eller bogform og ved scanning af originale billeder.

Illustration

Pris på forespørgsel

Vores illustratorer designer et omslagsbillede eller illustrerer bogblokken efter dine ønsker og krav. Alt er muligt: fra små vignetter, som giver skriftbilledet noget særligt til store billeder, som fylder hele siden. Vælg din favoriserede stil og beskriv dit ønskede motiv – resten tager vi os af. download eksempler

 Illustration efter dine forestillinger
 Akvarel, kultegning, grafittegning, pastel

Gå til forespørgsel

Produktbeskrivelse

kun 799 kr.

Til en effektiv præsentation og markedsføring af din bog hører en beskrivelsestekst, som fokuserer på det væsentlige og samtidigt vækker læserens interesse. Vi vil meget gerne hjælpe dig med en målgruppeorienteret bogbeskrivelse for både præsentationen i vores bogshop og bogens bagside.

Din bog på en prik
Optimal søgbarhed

Til forespørgsel

myBoD-LOGIN.