Redigering

En tekst, der er fri for slåfejl, er en god begyndelse, men det betyder ikke, at den automatisk også er fascinerende at læse. Bøger, der er værd at læse, er også kendetegnede ved, at de forskellige aspekter af indholdet stemmer overens, at der er logisk stringens, et flydende sprog, og at det ikke vrimler med uhensigtsmæssige gentagelser. En professionel redigering til forfattere er en vigtig del af en udgivelse, som lykkes.

Redigering

89 kr. pr. normalside (= 2.400 tegn inkl. mellemrum)
afhængig af kompleksitet og fejlfrekvens.

Din titel bliver gennemarbejdet af erfarne eksperter i forhold til logik, stringens, handling og personer og redaktøren kommer med forslag til forbedringer de steder, hvor der er behov for det. Alle ændringer fra redaktørens side bør ses som forslag og er tydeligt markeret i filen, så du uden besvær kan tilbageændre uønskede omformuleringer. Det er dig, der tager beslutningerne om dit manuskripts indhold.

Til forespørgsel på redigering

Redigeringsprøve

Engangsomkostning for 5 sider af dit manuskript 949 kr.

Er du usikker på, om du skal vælge en redigering af dit manuskript? Med en redigeringsprøve er det muligt til en god pris at opleve, hvordan en professionel redaktør ser dit manuskript, og hvordan hun arbejder med din tekst. Vi har blot brug for en tekstfil for dit manuskript (gerne det hele, men mindst 50 sider) – du modtager derefter fra os fem udvalgte, omfattende redigerede sider og en skriftlig bedømmelse af din skrivestil.

Gå til bestilling på redigeringsprøve

myBoD-LOGIN.